Както е тръгнало, може да ги поръчаме заедно, а аз да докарам вашите на изложението в Плевен февруари месец.
Вие каки смятате да поръчате?
Аз ще взема 600 ДБ прави, плодникови.
Както е тръгнало, може да ги поръчаме заедно, а аз да докарам вашите на изложението в Плевен февруари месец.
Вие каки смятате да поръчате?
Аз ще взема 600 ДБ прави, плодникови.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Здравей колега. И ние в Бургас направихме така както си го замислил събрахме се 4-5 човека и поръчахме 2100 рамки от pchelniramki.com, кочеството им е много добро и ни ги доставиха без пари както сте писали, по този начин постъпихме и с питките за зимното подхранване. Желая ви успех това е правилния път Коопериране за лекарства, храни и инвентар!
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Е,ами поне да опитаме.А иначе храна от къде купихте,каква,цена и колко.Съжалявам,че оспамих темата на колегата, но се надявам да помогне и на други!
От Бее Хоум Долни Богров, тази която е с витамини като цената и повече от прилична 2 лв и 20 ст на кг. За първа година ще даваме от нея до сега само сръбската сме взимали Апитом. Ако направите обща поръчка 200 кг ще ви е доставят безплатно с Спиди ние взехме 260 кг в рамките на 2-3 дни ни е доставиха след като е поръчахме
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Изобщо не спамите! Темата и коментарите са полезни за всички, които искат да се кооперират. Според мен има мегдан за такъв подфорум : Съвместни поръчки.
Там всеки да пуска какво и за къде предлага да се поръча, а всеки с интерес пише по темата.
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
колега, аз желая 200 бр дадан блат с уширение не сковани. 0т плевен съм. става въпрос за старозагорските рамки. пиши ми на лични.
Има ли още желаещи за съвместна поръчка на рамки от старозагорските?
Аз моите бройки ги поръчах "партийно" с колеги от Плевен и сега ме чакат там да си ги прибера...
Георги Корчев се казвам
Сподели мнение за качеството, след като ги видиш
Даже и ще покажа, само да ги взема...
Георги Корчев се казвам
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))