Клипа вече е активен и може да бъде изгледан. В 10:40 мин. се вижда как Ганчо става и напуска събранието почти без никакъв повод. Е Bee Varna малко го поизнерви, но това не е сериозен повод за напускане.
Матеев, не искам да ти бъда коректор, но годината е 2014. Нека не заблуждаваме тия, които ще гледат това след години.
Благодаря - поправих го.
Сега нямам как да гледам клип. Каква беше причината тия светила да си тръгнат? И това значи ли, че обединението е стопирано от тях?
Причината е неясна. Станаха докато Вячеслав дразнеше Михайлов, но в същото време на клипа се вижда как Ганчо гледа в друга посока и после отива да се обяснява нещо с друг човек от другата страна на масата. Нека някой, който познава пчеларите, да изгледа клипа от 10-тата минута до 11-тата и да каже имената на хората, към които гледаше Ганчо и после човека, с който говореше.
Там от другата страна на масата мисля че стоеше Пловдивската група, но какви реплики са разменили едва ли някога ще разберем, защото по това време камерата гледа в друга посока.
Не там не е пловдивската група.
Ето го и видеото на другият колега който снима до към края на срещата:
http://www.youtube.com/watch?v=YMQUSqIBzHQ
Г-н Матеев, а дали е възможно всяко едно заседание да бъде записвано с камера, и да го качвате във форума, за да може всички да видят и чуят - кой какви каузи и интереси защитава?!!
Според мен идеята е добра и ще помогне много за прозрачността!
И второ, според мен, трябва да създадете тема, в която пчеларите от цялата страна да дават предложения по темата и вие да ги формулирате на работните срещи. Форума е идеалното оръжие за тази цел!
Точно това ми е и идеята. Всяко едно заседание отсега нататък ще бъде записвано и публикувано, стига да ми разрешат разбира се. Аз искам да има прозрачност, защото само тя може да осигури и да гарантира истинската демокрация.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))