А пише, че в Плевенско има най много кошери и пчелари.
Може би трябва с нещо да предизвикаш интереса на колегите да ти обърнат внимание.
А пише, че в Плевенско има най много кошери и пчелари.
Може би трябва с нещо да предизвикаш интереса на колегите да ти обърнат внимание.
няма плевенчани
Вземи си ДБ 10 с два магазина и далбоко дано и успех
Аз съм от плевен,но не мога да ти помогна със съвети,защото съм много далече от Байкал.Сподели каква паша има около теб-рапица,акация,слънчоглед и т.н.Повечето мои познати работят с ДБ.За ранните паши е по ефективен 10рамковия,а за късните 12.И не забравяй,че колкото пчелари питаш,толкова теории ще чуеш.С течение на времето сам ще си изградиш система на работа,която ще ти е наи удобна,но трябва да минат около 3-5години.)Пчеларството изисква време и търпение!!! :D :D :D
Здравей аз работя във Севлиево но пчеларствам във село Долни Вадин.Ако желаеш може някой път да се видим и поговорим.Успех но не забравяй че и сам войнът е войн.
Аз живея в Плевен.Може да се запознаем и да поговорим.Първоначално публикувано от viko83
Писането във форума на кирилица е задължително!Колега,следва щия път няма да ти поправям мнението,а ще го изтрия,ако не е написано на кирилица.
Модератор
Ето ми скайпа DONVITO_POTRESAПървоначално публикувано от svetlin
Здравей,аз също съм от Плевен .Начинаещи сме това ще ни е 2 година в която се занимаваме по-сериозно с пчеларство.Има доста да учим ,ако смяташ че може да помогнем с нещо .
скайп anita-radeva Не мога да ти пратя покана, повредата е при нас .Иначе в работните дни сме си в Плевен.
насреща съм ако не ти е късно aspen84@abv.bgПървоначално публикувано от potresa
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))