Бях капарирал една двойна платформа за превоз на коли с идеята да я преправя за пчеларско ремарке,но като прочетох с какво ще ми се наложи да се сблъскам и се отказах.Май нещата ще отидат към втори стационарен пчелин,за съжаление.
Бях капарирал една двойна платформа за превоз на коли с идеята да я преправя за пчеларско ремарке,но като прочетох с какво ще ми се наложи да се сблъскам и се отказах.Май нещата ще отидат към втори стационарен пчелин,за съжаление.
Колега, виждам, че си от Шумен.Една от организациите която се занимава с издаване на сертификати, необходими за регистрация на трансформации и ремаркета е в Шумен.
Няма забрана за регистрация на "самоделни" ремаркета.
Има си изисквания, отиваш при тях, правят си оглед, замервания и отговаря ли на изискванията, издават сертификат с който си правиш регистрацията.
Съвсем отделен е въпроса за пречките пред подвижното пчеларство!
Ако говориш за Тиат Шумен,не знам така ли се пише,ми казаха от кти че от няколко години няма право да узаконява самоделни ремаркета.Първоначално публикувано от Ruslan
Колега и аз съм от Шумен и познавам някой хора в ТИАТ ако решиш обади се ще идем да питаме как стоят нещата.тел.0894086103-може и по някоя бира да пием. :D :D :D
Аз съм замислил нещо подобно. Ако искате да го обсъдим заедно. От Шумен съм. Тел. 0892326202. Стефан. Да пием по бира и да споделим?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))