Плодниците са ЛР с магазини на ДБ.Погледнете снимките в Да си покажем кошерите. В момента магазина е най-отдолу, а корпусите са отгоре.
Плодниците са ЛР с магазини на ДБ.Погледнете снимките в Да си покажем кошерите. В момента магазина е най-отдолу, а корпусите са отгоре.
Силата присъства там, където работи мисълта.
Значи са като моите ,хората си знаят какво правят! Браво!Макар ,че им е малко пространството в ремаркето за два реда ,да не кажа никакно.Първоначално публикувано от stanko1972
Светослав Софрониев е собственика на пчелините. Работи с баща си, от Монтана са.
Тук присъстващите,всички ли сте на подвижно пчеларство?Нека да науча кои сте с подвижно!
Аз съм стационарен.
И аз.Но Николай е доста добре обурудван за подвижно пчеларство и всичко е направено професионално и мераклийски. В Берковица поне 8 човека мои познати го практикуват.Първоначално публикувано от kosta zhelev
Блазе ви!
Но иска много проучване.Надалеко ли ходиш?Планинска паша ползваш ли?Има райони на страната,където просто няма кой да ги обикаля.Сигурно са ви такива пътеките?
...и това е голям пропуск! Изпускаш поне 3-4 добри паши, което е пропуск поне на......добри доходи!
А Берковица е в планината - планинската паша я оползотворяват стационарно. Подвижно практикуват в равнинаната!
Working....
Точно така. В Берковица има две паши акациева и липова.След това колегите ходят на 40км. където хващат магарешкия бодил и слънчогледа.Първоначално публикувано от vanHanegem
Аз моите ги разнасям с бус , иначе са повечето време на едно място. Но тези ремаркета - май това е истината.
Постоянно ме преследват умни мисли...но аз съм по-бърз
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))