С нищо няма да третирам, както последните 5 години. Само за 2 бащини кошера ще направя разтвор на О.К. на половин рецепта. П.П Всъщност ще ми останат около 400гр. от разтвора и......ХА СЕГА, да го ползвам ли.... или да си карам както досега.....
Какво ще кажете за мравчена?
Вальо , когато човек се опари , започва да мисли по друг начин . И аз не обръщах сериозно внимание на акара, докато нямах сериозни загуби. Преди време гледах зайци и не ги ваксинирах, докато един ден ми измряха всички. Някой път стигаме до правилния извод по трудния път.
Значи, третирам. Веднъж есента след приключване на пилото.(за това се радвам, че ми загиват тея дето гледат пило през зимата). Пролет не третирам. Може да съм в грешка, но за сега имам добри резултати. Да не кажа много добри.
П.П. И ако ме одобрят по програмата най-вероятно ще започна да треперя над тях и да третирам за щяло и нещяло, щот иначе ще се връщат пари......
Само мрежестите дъна ли нямат проблеми с влагата...........???????????????? Нещо не съм съгласен с теб. Ама никак даже. Охооо и с пролетното развитие.............????????????
П.П. Не отричам замрежен отвор на дъното (даже е полезен стига да знаеш как и какво да правиш с него). Отричам прехласването по това мрежесто дъно.
В началото на септември третирах с "Митак", а през ноември с ОК. Пролетта не мисля да третирам!
Keep Walking...
"Митак" е наименование на сръбско лекарство на основата на Амитраз. Амитраза не е регистриран за употреба в повечето страни от ЕС (включително и в БГ). Ползва се в различни лекарства в бившите Сръбски и Руски републики и др. Въпрос на личен избор е какво лекарство ще ползваш, но само от един вид "работа не върши".
Keep Walking...
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))