Браво , колега , супер е ! И аз имам 2 , но незаселени и аз чакам рояци , но няма !
Невсичко с две бузи е лице !
Колега жив ли е кошера и как се разви?
Здравейте колеги, кошера зимува добре явно, мед не съм вадил, бях му го оставил всичкия /5-6 пити/ за зимата. Не можах да открия начин да го подхраня с питка и не му обръщах внимание. Днес го отворих - доста пчели има и крайните пити с мед не са пипнати още!! Предполагам че ще излезе силен от зимата. Много му се зарадвах днес! На пролетния преглед ще пиша какво му е състоянието.
Поздрави!!
Този пост е редактиран от misho5kov; 13.02.2014 в 21:34. Причина: Добавяне на снимка
Ще чакам с интерес, че и на мен ми влязла една пчела в "главата".
Чертежи в елктронен вариянт нямам, а и повечето неща съм ги смятал и напасвал на място. Дължината е според предпочитанията - при 35 мм ширина на горната летва /то долна няма/ аз съм го направил за 30 летви, т.е. 105 см
Краката са ми по 85 см. /зависи как ще ти е удобно да работиш изправен с него/. Набързо ти драсвам и размерите на страницата и съответно трапеца, надявам се да ти бъда полезен.
Поздрави!!
Колега как е ТОП БАРа?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))