О,я стига,а преди 2006???Първоначално публикувано от Farar
О,я стига,а преди 2006???Първоначално публикувано от Farar
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
за съжаление, тази година все повече и повече хора не са доволни от майко производителите.Стигам до извода, че е най добре, човек да си прави сам майките.Квото ще да си говорим, защо трябва да разчитаме на майко производителните стопанства???
Благодаря за информацията! За малко да изгоря!
next_mad; Игоря с цяла ГОДИНА.....Първоначално публикувано от ilian55
Нищо не е вечно,дори благодарността.
"Ренар"
По-добре,да го разбере късно,отколкото никога. wink;
Веселин Велев от Благоевград е лицензиран за 2013г.за производство на пчелни майки -НЕ СИ КУПУВАЙТЕ МАЙКИ ОТ НЕГО -НЕ СНАСЯТ
Колеги не купуваите майки от този мошеник,майките са неоплодени аз вече се набутах
Веселин Петров Велев майкопроизводител от Благоеград-Това е най некадърния майкопроизводител .От 13 майки две умряха в клетките в деня на получаване ,а останалите ги убиха в кошерите новосъздадените семейства.Този сезон съм предал на 80 майки на други производители нямам нито една убита,с изключение на тези на Веселин Велев.Пиша това за да предупредя останалите колеги,защото това е начина да премахнем некадърниците.Естествено господин Велев не поема никаква отговорност,че продава неоплодени майки.
Ами още 2012 г. съм писал за този тарикат и пак има хора които се набутват!
Хубаво е Матеев или админите да направят нова тема само за НЕКОРЕКТНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ, ако има вече такава се извинявам.
Постовете от нас да е качват само след проверка,така мисля че ще се гарантира коректност и няма да има саботажи
Този пост е редактиран от Rado76; 05.06.2016 в 05:51. Причина: допълване
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))