Админа не е зле да се намеси да изчисти спама.
Акаунта Administrator е служебен и се използва много рядко. Паролата за него я знам аз и сина ми, като и двамата можем да се логваме от името на този акаунт. Сина ми всъщност е човека, който се грижи за доброто здраве на форума и на WEB сайта, и той обикновенно използва именно този акаунт. Не се е представял, защото не е пчелар, и неговите интереси са в други области.
За да функционира форума и WEB сайта и за да са винаги изрядни на системно ниво, за тях се грижи цял един отдел от софтуерни специалисти, програмисти и дизайнери. Вярно че това не им е основната работа и го правят между другото, но дори и така до момента са се натрупали повече от 1000 човекочасове положен труд, за които един глупак на име Матеев плаща скъпо и прескъпо. Няма как - сиренето е с пари.
Между другото няколко пъти вече отказвам предложения на външни фирми за слагане на платени банери по страниците на форума. Целта е да не се дразнят посетителите на форума, но така всъщност аз се отказвам и от потенциални приходи, оставяйки обаче разходите изцяло за моя сметка. Надявам се някога някой да оцени тази моя саможертва, както и саможертвата на модераторите, които губят безкористно много от личното си време, за да поддържат форума в изрядно състояние.
Г-н Матеев,
разбирам, че мястото на този пост не е за този раздел, но все пак искам да изкажа мнение във връзка с горното.
Предполагам, доста от потребителите на този форум, не им идва наум, какви усилия полагате, за да поддържате форума в този му вид, за което Ви "свалям шапка".
От останалите, които имат макар и бегла представа, една част просто ей така си пишат, за да се намират на работа, защото зимата нямат ангажименти по пчелите.
Още веднъж поздравления за това което правите!
Здравейте,
регистрирах се и продължавам да се образовам усилено, къде от форума, къде от другаде, за да ставам пчелар, като се пенсионирам. Моля за мнение от "старшите" пчелари за видеото в нета "Техники, прилагани при за работа с ЛР кошери". Кошери ще си взема, като се почувствам достатъчно подготвен. Тази тема ми се стори подходяща за подобен въпрос.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
И още един въпрос - що за кошери са тези от споменатото видео, продават се на този адрес:
http://www.bienenzuchtbedarf-geller.de/shop/index.php?cat=c65_Segeberger-Kunststoffbeute.html&page=3&XTCsid=m7ijda9i290vr8m 4go0gn4k1e6
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Въпрос - редно ли е да се вади незапечатан мед?
Ако тръснеш питата и капе мед, значи не е узрял и трябва да почакаш, иначе има опасност да вкисне. Ако по-голяма част от питата е запечатана, можеш да центрофугираш.
Относно рапичния мед - не се чака запечатване понеже бързо кристализира в килийките.
Благодаря бате Мишо, значи да вадим.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))