Сори Дончев, но много обичам патриоти.![]()
Да бе Гоше, знам, такава е идеята, но ... както казва един съфорумец "връ му го" на европееца и на нашите контролни органи, ' щото всичката ни храна е бъкана с химии, включае и тая дето идва от други страни членки и 'кво, само меда не ставал, 'щото имал антибиотици. Съюз ли, 'ква файда от него, до вчера конвенционалния беше био, днес чумавото свинско дойде от вън, догодина друго, за което не се сещаме ще е проблем. Ами чи тогаз всеки да си кара как си знае, не е ли така?!
Проверявам какво ми е изписал и на бланката на коя фирма е.И в изписването на лекарства докторите са намерили далавера. После почвам с алтернативното лечение и чакам да ми мине.
Грип с антибиотици една седмица.Грип с коняк една седмица.Разходите съизмерими.Но удоволствието от лечението ,не.(Грип с антибиотик не се лекува щот е вирусно заболяване.) Ама докторът го дава за да се застрахова от усложнения, които биха били бактериални.А после лекарство за гъбички , че те само чакат среда без бактерии.После пък "Линекс" и подобни.
А колко по-добре звучи коняк, ракия , чесън, туршия,разтривка, масаж, затопляне.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Айдее, пак започнахте да мечтаете, а тръгнахте от едни антибиотици и един грип.![]()
Ами като никой не се оплаква ,че го боли гърба от тежките магазини, та да му кажем , че тая болка само чужда булка я лекува!
Ще се ограничим само с първите две основи на здравословния живот.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))