Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 19 от 50 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 181 до 190 от общо 494
    Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Килограм мед в магазинната мрежа на Грузия е 20 долара!!! Дали друго цели колегата, а Станко?

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от stanko1972
    Според вас колеги като гледате клипа по-задълбочено какви изводи си правите.Според мен едва ли произвежда мед за пазара.Май целта му е друга.
    Станко пчелата има една цел да сабира нектар от там и...............а неговата ква ли е? :D
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Като гледам кошерите които са на палети и джипа до тях, мисля че става въпрос за американски пчелар, в Грузия едва ли има пчелар със такъв автомобил, и според мен целта му с това подхранване е да прави пчели които ще отидат да опрашват накаква култура или производство на пакетни пчели.Едва ли ще използва един ЛР корпус за плодник а втория за медови.Може и да греша но такава е моята логика приятели.
    Силата присъства там, където работи мисълта.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от stanko1972
    Като гледам кошеритекоито са на палети и джипа до тях, мисля че става въпрос за американски пчелар, в Грузия едва ли има пчелар със такъв автомобил, и според мен целта му с това подхранване е да прави пчели които ще отидат да опрашват накаква култура или производство на пакетни пчели.Едва ли ще използва един ЛР корпус за плодник а втория за медови.Може и да греша но такава е моята логика приятели.
    Американски пчелар в Грузия!?!? Те не могат да опрашат своите теритирии камо ли да тръгнат по света, още повече в Грузия! Не мисля че ти е правилно предположението.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Къде пише, че това е във Грузия? Станко си е бил баш прав човека
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Nic 59
    Guest
    Заглавието на клипа през гугъл преводач-
    OPEN ХРАНЕНЕ НА МЕД Пчелите Захар, царевичен сироп във варели на пчелен мед кошерите, Грузия пчелар Пчеларството

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Джорджия колега, Джорджия щат във Съединените Американски Щати и пчелите наистина са предназначени за опрашване на бадеми във Калифорния.

Дерзайте!!!

Е ви и сайта на хората - т.е. по-точно блога
    http://georgiabees.blogspot.com/

Nic 59
    Guest
    Да наистина е Джорджия и грешката е моя. По точно на несъвършения софтуерен преводач.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Не съм гледал клипа но мисля че и на Грузия викат Джорджия.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Самите грузинци наричат държавата си Сакартвело, а себе си картвелеби, наследници на древен племенен вожд - Картлос, смятат се за жители на областта Картли в Източна Грузия. Картли заедно с Колхида (страната, където е прикован Прометей на скалата и откъдето Язон е откраднал златното руно) са станали още преди 2500 години ядрото на страната, която днес е Грузия.

Грузия идва от руски език и оттам влиза в славянските държави и някои други страни. Коренът “груз” е свързан с турско-персийския корен “гюрдж”. Оттам на турски страната е била наричана в древността Гюрджистан.

Джорджия пък е латинското име на Грузия, което идва от свети Георги (Сейнт Джордж), покровител на държавата. Според друга теория Джорджия произхожда от древногръцката дума “георгия”, която означава земеделие - на иврит са допустими и двете имена.

Към днешна дата Грузия е отправила официален апел към държавите по света да я наричат Джорджия.

Страница 19 от 50 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •