Това е съвсем нормално и естествено.
Това е съвсем нормално и естествено.
Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Юри абсолютно си прав приятелю! Същността на форума е да си помагаме и да бъдем полезни един на друг.Другото е келепирец.
Силата присъства там, където работи мисълта.
Първоначално публикувано от yuri
До няколко дни обявите ще бъдат разделени в два раздела както предлага yuri
http://pchelarite.com Сайт за пчеларство, пчели, пчелари
http://obiavitevi.com Публикувайте обявите си в раздел пчеларство http://obiavitevi.com/index.php?page...&sCategory=396
Ако е възможно да възстановите маркирането на мнения с текст кога са променяни за последно. Или поне ако след едно мнение има друг отговор, то то да не може повече да се променя. Има вероятност мнения, на които вече е отговорено да бъдат променени и така да се получи неловка ситуация с отговора. А дори и противоречия между питащия и отговарящия.
Тодор Тодоров
Възможно ли е да се направи раздел от форума достъпен само за определени потребители. Това ще позволи форумът да действа като сдружение или като частен клуб. Има доста потребители, които се познават лично и знаят, че са истински пчелари с определени убеждения в интерес на пчеларството, а не на прекупвачи, преработватели и какви ли не още.
Достъпът до този раздел да бъде направен само с препоръка от друг пчелар с вече разрешен достъп. Първоначалните потребители могат да се определят от модераторите. Новоприет пчелар може да даде препоръка за прием на нов член след минимум 6 месеца.
Така в ограничения раздел ще може да се споделя информация, която не е добре да достига до ушите и очите на който не трябва. Ще могат да се обсъждат цени, да се организират съвместни продажби и т.н.между хора, които си вярват.
Идеята е добра....за немски пчеларски форум....или американски...
...при нас, първоначално ще се почне едно натегане, каквото в момента се наблюдава....и след евентуален неуспех за влизане в "братството" ще се почнат интриги и дрязги...
...българина не разбира от галене....ма от тояга разбира!!!!
Чак пък натягане. Ще се натяга на кого?!
Освен това, ако наистина има полза от това, който и да е ще се замисли дали е по-добре да участва в интриги и дрязги или да работи съвместно с другите. А когато препоръчващият носи солидарно отговорност за препоръчания от него потребител ще се контролира от самосебе си достъпът.
Освен това българите не сме чак такива егоисти. Както видяхте последните седмици има трима удавили се за да спасят чужд живот. Не се подценявайте!
Форумната платформа позволява този вид делене на касти....остава администраторското желание wink;
От мен, УСПЕХ !
Ттитто, това трябва да си го видял при зайчарите? И досега не ми е ясно що направиха тъй тия хора, надявам се да са доволни от резултата. Все си мисля че при нас философията е друга, пък и сега забелязвам че хората които се познават не са много активни напоследък. Лично аз нямам никакви проблеми да си говоря с когото и да е по всякакви теми и да заставам зад всяка моя дума. Сигурно и за това не участвам в общества от затворен тип, че даже и съм им противник. Конфединциалната информация не е проблем и сега да се обменя на лични, по телефон и т.н., пък ако има и строго конфиденциална cool; - само на четири очи.
Аз съм регистрирана в pchelovod.info. Ако за него става въпрос, наистина се провеждат срещи, за които непрекъснато получавам покани. Но никой не ме е представил, за да получа правото на достъп и регистрация. Ако не съм регистрирана, нямам право да пиша и да ползвам библиотеката, но мога да чета. Никът ми и там е латинско наименование на растение.Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
Ако става въпрос ограничаване достъпа само за определени зони в този руски форум, не знам, но мисля, че не е много вероятно.
А тук за това ли става въпрос, за достъп до определени зони или изобщо до форума?
Каквото и ограничение да се направи, форумът няма да е толкова интересен и актуален, мое мнение.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))