Да имаш впредвид,че карантинният срок на СКОР е 30 дни !!!
Да имаш впредвид,че карантинният срок на СКОР е 30 дни !!!
На мен примерно сутрин ми е много трудно да поливам.Предпочитам някой кошер да отворя
Поливането с вода от геран се прави сутрин рано.Земята е поизстинала през ноща и студената вода не се отразява толкова фатално на растенията.Ако поливаш примерно от барата или река може да поливаш когато си искаш понеже водата не е толкова студена.
Аз вечер си поливам и да ви кажа съм доволен
Сигурно бележиш с нещо вадите?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Ми ти все си си доволен..Браво!..Презумпция а да се полива сутрин е именно ПО-ниската температура,но това си зависи и от географията.При мен в Тракия,през деня напича и земята се затопля и ако почна да поливам над вечер,напечената земя изпарява водата,а парата "бие"отдолу растението.Освен това,температурната разлика м/у водата и земята действа също,като да изпиеш ледена бира след напичане,изпотяване....
Ми ти все си си доволен..Браво!..Презумпция а да се полива сутрин е именно ПО-ниската температура,но това си зависи и от географията.При мен в Тракия,през деня напича и земята се затопля и ако почна да поливам над вечер,напечената земя изпарява водата,а парата "бие"отдолу растението.Освен това,температурната разлика м/у водата и земята действа също,като да изпиеш ледена бира след напичане,изпотяване....
Ачка ако знаеш какви ЧУРБАДЖИЙСКИ чушки имам, децата ги упрашили с лютите лютеничката ще стане убиец.
Тая година си правих експеримент с доматите. Мулчирах половината вади с бурен, 10-15 см, демек запълнена цялата вада. Мулчираните са поне на 50% по-силни. Бурен във вадите почти не расте. Категорично от догодина ще мулчирам всичко наред. Дори и лозето.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))