Интервю с износител на пчелни продукти от Украйна за актуалното състояние на пазара.
ЦЕНА НА МЕД 2021,беседа с крупным экспортёром пчелопродуктов Смагиным В.В. - YouTube
Интервю с износител на пчелни продукти от Украйна за актуалното състояние на пазара.
ЦЕНА НА МЕД 2021,беседа с крупным экспортёром пчелопродуктов Смагиным В.В. - YouTube
За слабото семейство пашата винаги е слаба, за силното винаги е обилна.
Ако съм чул правилно меда е 100, а прополиса 1000 гривни?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Правилно си чул Тянко.100 гривни са 5,62лв.Приятно посрещане на Новата година.Поздрави.
Нещо не ми се вярва щото? Доскоро бяха с най-ниската цена в Европата...
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Аз чувам 100 за прашец 1000 за прополис и около 46 за меда. За миналата година е достигнал 35г за килограм мед.
Докато в България има практика всичко да се копува в левове,а продава в еуро ще сме на тоя хал.Сега като почнат да държат и за педстиците още по зле ще стане.Много колеги и на 2лв/кг ще го да дът...
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Това няма да стане скоро.Някъде бях чел,но не помня точно къде как преработвателите преработват меда.Направо коситети да настръхнат....Не зная да ли при нагряване и при каква температура мой да изчезнат пестицидите от меда.Някой ако знае ще съм благодарен да сподели.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))