Споделете впечатления за храната за пчели BEEFONDA, стопанския двор Горни Богров. Обърках я с прочетеното за APIFONDA и си я купих-цена 2.50лв/кг. Купих 5 опаковки и ми дадоха една опаковка АPI FOOD MIX бонус.
Споделете впечатления за храната за пчели BEEFONDA, стопанския двор Горни Богров. Обърках я с прочетеното за APIFONDA и си я купих-цена 2.50лв/кг. Купих 5 опаковки и ми дадоха една опаковка АPI FOOD MIX бонус.
Скоро, препрочитайки разказа на един датски пчелар ми направи впечатление, че подхранват през октомври, а уж Дания е скандинавска страна. И се запитах дали тези срокове за подхранването /15 септември/ не са взети малко наготово от руската пчеларска практика. И дали при нас наистина не би трябвало да са други сроковете.Първоначално публикувано от HINAP
Точно така е Ирис.Както го каза.
Но ,когато аз лично писах за такова подхранване се получи голямо недоумение и пораждане на недоверие.Същото важи и за същото подхранване през раннопролетния период.Да не говорим за отглеждане на пило през тези два периода.Защо, един Датски пчелар буди доверие в теб?А не някой български.
Колеги, никой не казал ,че трябва да се съобразяваме точно и единствено с написаното по книгите! За мен ориентир са пчелите, моментното им състояние, климатичните особености на сезона и не на последно място моят годишен план какво целя АЗ за тази година! За пример ще ви дам следното:2004 година последния мед центрофугирах на............25 септември!!! От мен толкова от вас повече!
Коста, не съм поставяла под съмнение практиката ти на подхранване.
Коментирам различията в практиката на подхранване в една скандинавска страна, където се предполага, че климатът е по-студен и би трябвало по-рано да бъде извършено есенното подхранване и предписанията в българската пчеларска литература по отношение на същото това есенно подхранване.
Не би трябвало, Коста, нищо да се приема на доверие.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=imAaB...feature=fvwrel
Гледайте и се учете. :D
Ей тва е,даже не бих го помирисал такъв камоли да го ям,тва си е не повече от долар за кило,сетне чакай цена над 3.50кг.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Ето така се правят четири апартамента във Видин, и три в София!!!Първоначално публикувано от ahilis
Според вас колеги като гледате клипа по-задълбочено какви изводи си правите.Според мен едва ли произвежда мед за пазара.Май целта му е друга.
Силата присъства там, където работи мисълта.
И аз си мисля ,че с мойте три в Бургас+два гаража сам направил нещо :D :D :D :Dот утре сам с пет варела не с два :D
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))