не съм Тома Неверни....ма винаги се кефим на ората с печалбарски нюх, как с различни и натурални ключови думи успеват да се индексират в топ 10 на Гугъла.....не вервам тоя даже и да е знаял какво е Гугъл :DПървоначално публикувано от iris
не съм Тома Неверни....ма винаги се кефим на ората с печалбарски нюх, как с различни и натурални ключови думи успеват да се индексират в топ 10 на Гугъла.....не вервам тоя даже и да е знаял какво е Гугъл :DПървоначално публикувано от iris
Благодаря за рецептата.
От билката се прави Трибестан.
ахаааааа.....ма язе немам проблеми със самолетоносача![]()
Е, и да имаш, щеще ли да си признаеш?
естествено....тука сме си се наши![]()
....тука сме си се наши ... зевзеци
Всичко е възможно, колега, само мъж да роди - не. Но и в тази насока се правят опити, така че изхождай от тази максима и няма да сгрешиш.Първоначално публикувано от аз
Някой пробвал ли е да замести захарта с мед при правенето на компот?Какви са резултатите?
Гладът не е заради това, че не можем да нахраним гладните, а заради това, че не можем да нахраним богатите.
Колега Андров, много ми харесва подписа ти. Съвсем вярно е това.
Има една мисъл на Лао Дзъ, подобна /по памет цитирам/.
Небесно е да се вземе от богатия и да се даде на бедния.
Човешко е да се вземе от бедния и да се даде на богатия.
Стремежа на хората да изкарват повече пари,за да живеят по-добре е нормален според мен.Правят го всички,и аз и вие ,но хората не бива да губят човешкия си облик заради парите.Многото пари действат като дрога,искаш още и още и още и трябва да преживееш сериозен здравословен проблем или да загубиш скъп човек, за да разбереш ,че парите не са всичко.Все пак има и доста богати хора по света които харчат парите си за благотворителни клаузи.Шапка им свалям.
Гладът не е заради това,че не можем да нахраним гладните,а заради това ,че не можем да нахраним богатите.
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))