Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 18 от 60 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 171 до 180 от общо 599
    Автор
    Регистриран
    18.03.2012
    Юри, като начало може за нерегистрирани потребители и потребители с регистрация по- нова от Х месеца да не се показват всички раздели във форума.
    После може да има един специален раздел- отводки- след като е толкова актуална темата.
    "Въображението е по- важно от знанието"- Алберт Айнщайн.

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    За,да не видят как се храни със захар и как се лекуват пчелите или за да не могат начинаещите да черпят информация ли??? Интересно ми е ,за това питам.

Автор
    Регистриран
    18.03.2012
    Цитат Първоначално публикувано от estabien6
    За,да не видят как се храни със захар и как се лекуват пчелите или за да не могат начинаещите да черпят информация ли??? Интересно ми е ,за това питам.
    Добре, може би специално в този форум не е приложимо. По скоро да не могат новорегистрираните да пишат във всички раздели, а да могат да ги четат само.
    "Въображението е по- важно от знанието"- Алберт Айнщайн.

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Драги колеги,сега след прочетеното се замислих: Защо нямаше подобен форум когато започвах с пчеличките през 2003г?Вече не помня даже в кои пчеларски форуми съм се регистрирал,но след 3 дни ровичкане и точка.Нищо повече!Тук определено не е така!Този форум е много ценен за всички нас,но най-вече за начинаещите.Мисля че:можем да сме само благодарни на хората които саго създали и потдържат,защото няма спор че практиката е много важна,но да не забравяме,че най-скъпото нещо в света е информацията.
    1000 пчелари - 1000 технологии

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Estabien, за четенето навсякъде из форума отдавна не е необходима регистрация.

Mind_Control това за ограничаване достъпа за писане на новорегистрирани отдавна мислех да го предлагам, но трябва да се прецизира, а и като знам нивото българско на дисциплина и особено пък на самодисциплина се отказах. За съжаление след бегъл анализ установих че дори участници с отдавнашна регистрация пускат теми еднодневки или по които е разисквано многократно, чак си мисля че нарочно се прави.

Farar, прав си във всичко, това предлагам и аз, да запазим този хубав форум. И най-вече за начинаещите. За съжаление много ценна информация, вкл. и собствен опит на сериозни колеги, тихо и полека се затрупва с плява и отива в миманса. Сега, че на пет-шест начинаещи не им се чете, пускат тема-въпрос, двама-трима хиперактивни колеги им отговарят начаса, е, трябва ли затова да се обезличава форума ? Ми сега е времето на отводките и рояците, хоп 20-30 нови теми, наесен как да ги зазимим, хоп пак 20-30 нови теми, напролет къде са ми пчелите - 50-60 теми и още догодина ще заприличаме на форума на Динко. Десетки страници теми и теми с десетки страници баластра по тях. Мисля че не трябва да се толерира формулата "Чукча-писател, чукча-не читател", а и от опит знам че за една нощ може да се прочете Календарния справочник и на другата нощ вече форума, на спокойствие. На 99% от въпросите отговорът е даден там.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Нямам идея защо от време на време някой излиза с идеи за забрана и рестрикции. Да се забрани да се пише, да се забрани да се чете и какви ли не други идеи, сякаш това не е форум. Наистина няма смисъл от теми с по 2-3 отговора, но спокойно може такива теми ако има полезна информация да се прикачат към една обща, примерно за отводки или хранене. Така и много по-лесно ще се намира информацията, а и винаги има какво ново да се каже.

Потребител
    Регистриран
    17.01.2012
    Трябва да може да напишеш в търсачката дадена тема и тя да излиза а не да се ровиш половин час до като я намериш.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от valeriboikov
    Трябва да може да напишеш в търсачката дадена тема и тя да излиза а не да се ровиш половин час до като я намериш.

Къде се "ровиш"?Нима другите теми са безинтересни.С една или няколко теми няма да се получи.Всички са свързани и е необхотимо да се знаят(четат).

Поради следните 3 факта,
    1. вече по-вече от 3 месеца съществува темата "ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ НА ПЧЕЛАРСКИ ИНВЕНТАР" в която никой производител или търговец не пожела да се представи, а иначе ежеседмично се пускат всевъзможни обяви.
    2. тарикати като Боян от Бургаско системно нарушават правилата ( в момента е с регистрации като Б.Медаров и sisi87sc ), а това са му поредните, понеже вече смени десетина други, само и единствено да върти алъш-вериш през форума
    3. поддръжката и въобще съществуването на форума е благодарение на личните средства на Иван, които вади от джоба си, предлагам:

Обявите да се разделят на 2 раздела. В единия, както и до сега форумниците, ще си пускат личните обяви. А другия да е за обяви от производители, търговци и "тарикати", като Боян, които да си плащат за публикуването им. В много други форуми има такива платени раздели. След като искаш да ползваш форума, като он-лайн борса, то ще си плащаш за услугата. Получените средства ще отиват за плащане на хост и домейн за да го има форума, а защо не и дай боже Ванката да получи и някакво финансово обезпечение на труда си.

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Че много ясно!Свършиха безплатните обяди!Защо сте го допуснали изобщо това?Всяка обява платена и толкова...
    1000 пчелари - 1000 технологии

Страница 18 от 60 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •