Какъв е проблема за лентите да се вземе фактура с по късна дата, не вярвам някой аптекар да ви откаже при положение че му правите оборот ? Да не би есенното третиране да го правите юли месец, че през август се подават документите?
Не виждам защо ние трябва да търсим някакви решения без да имаме вина за създалата се ситуация. При извършване на проверките инспекторите те ядът за всякакви дреболии, а сега ни принуждават да правим "врътки" с истинността на фактурите които са основните документи. Естествено че може да се разбереш, но защо трябва ти да се молиш на продавача, да поемеш риска той да не си удържи на думата, да поемеш риска от издънка при проверката, да поемеш риска при грешка от неговото осчетоводяване ? ЗАЩО?
Аз дори не съм играл за лекарства. Чакам да видя какво са изумували и да реша от къде ще взимам кошерите и отводките. Че ще се разраствам е ясно, но от тях зависи сега как ще става. След 30-ина дни тръгвам по горите на подвижно. Кой ще договаря кошери и отводки вместо мен? Кой ще ги траспортира? Кой ще ги боядисва и т.н. за да ги направи годни за заселване? Всичката друга работа, кой ще я свърши вместо мен?
Колко и да е читав производителя, винаги има нещо за до оправяне по новите кошери (най малкото е да се подсилят релсите за рамките, да не говорим че трябва да имат и сковани рамки), а кошерите са прекалено скъпи за де се плаща и боядисването им. Впрочем нещо ми се мота в главата че някъде беше записано че договорите се сключват до два месеца след края на приема, т.е. до 21 март?
Всеки подал заявление за майки, лекарства и физико-химичен анализ е одобрен. За отводки и кошери може да получите информация(на ухо) в областната дирекция на ДФЗ.
Working....
Абе хора, вие от къде ги "пазарувате" тия скъпите кошери?!? 12 рамков ДБ, на 33мм, с два магазина, боядисан, с 19см крака, с ламарина(алуминиева - печетарска) на капака, с покривна табла, 36 бр сковани и обтелени рамки с транспорт до вратата ми, ми се връзва на цена по-ниска от допустимата по програмата, а като имаш на предвид че там дебелината е 25мм даже може да се падне под 99те лева...
Виж съвсем друг е въпроса ако някой иска да "врътне далаверка" и кошерите да му стъпят на около нула лева самоучастие...
Браво колега, на това му се вика търговец, би ли споделил от къде пазаруваш тия благинки евентуално човек да се облажи от тях, че в моя регион режат глави от кръста надолу?
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))