Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 18 от 61 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 171 до 180 от общо 601
    Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Цитат Първоначално публикувано от aleko Виж публикацията
    Документите са вече в София , както всяка година договорите се подписват след средата на Март.
    През 2011 ми е на 22.02., а за 2012 на 27.02 мисля.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    През 2012 на 27.02

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Какъв е проблема за лентите да се вземе фактура с по късна дата, не вярвам някой аптекар да ви откаже при положение че му правите оборот ? Да не би есенното третиране да го правите юли месец, че през август се подават документите?

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Не виждам защо ние трябва да търсим някакви решения без да имаме вина за създалата се ситуация. При извършване на проверките инспекторите те ядът за всякакви дреболии, а сега ни принуждават да правим "врътки" с истинността на фактурите които са основните документи. Естествено че може да се разбереш, но защо трябва ти да се молиш на продавача, да поемеш риска той да не си удържи на думата, да поемеш риска от издънка при проверката, да поемеш риска при грешка от неговото осчетоводяване ? ЗАЩО?
    Аз дори не съм играл за лекарства. Чакам да видя какво са изумували и да реша от къде ще взимам кошерите и отводките. Че ще се разраствам е ясно, но от тях зависи сега как ще става. След 30-ина дни тръгвам по горите на подвижно. Кой ще договаря кошери и отводки вместо мен? Кой ще ги траспортира? Кой ще ги боядисва и т.н. за да ги направи годни за заселване? Всичката друга работа, кой ще я свърши вместо мен?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    ...Кой ще ги боядисва и т.н. за да ги направи годни за заселване?
    Дърводелеца(производителя) ...
    Що за кошери ще купуваш(и то по програма), че да не са боядисани - недодялани?!?

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Дърводелеца(производителя) ...
    Що за кошери ще купуваш(и то по програма), че да не са боядисани - недодялани?!?
    Колко и да е читав производителя, винаги има нещо за до оправяне по новите кошери (най малкото е да се подсилят релсите за рамките, да не говорим че трябва да имат и сковани рамки), а кошерите са прекалено скъпи за де се плаща и боядисването им. Впрочем нещо ми се мота в главата че някъде беше записано че договорите се сключват до два месеца след края на приема, т.е. до 21 март?

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Всеки подал заявление за майки, лекарства и физико-химичен анализ е одобрен. За отводки и кошери може да получите информация(на ухо) в областната дирекция на ДФЗ.
    Working....

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Колко и да е читав производителя, винаги има нещо за до оправяне по новите кошери (най малкото е да се подсилят релсите за рамките, да не говорим че трябва да имат и сковани рамки), а кошерите са прекалено скъпи за де се плаща и боядисването им. Впрочем нещо ми се мота в главата че някъде беше записано че договорите се сключват до два месеца след края на приема, т.е. до 21 март?
    Абе хора, вие от къде ги "пазарувате" тия скъпите кошери?!? 12 рамков ДБ, на 33мм, с два магазина, боядисан, с 19см крака, с ламарина(алуминиева - печетарска) на капака, с покривна табла, 36 бр сковани и обтелени рамки с транспорт до вратата ми, ми се връзва на цена по-ниска от допустимата по програмата, а като имаш на предвид че там дебелината е 25мм даже може да се падне под 99те лева...
    Виж съвсем друг е въпроса ако някой иска да "врътне далаверка" и кошерите да му стъпят на около нула лева самоучастие...

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Браво колега, на това му се вика търговец, би ли споделил от къде пазаруваш тия благинки евентуално човек да се облажи от тях, че в моя регион режат глави от кръста надолу?

Автор
    Регистриран
    12.01.2014
    Пчеларски район
    Троянски Балкан
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Абе хора, вие от къде ги "пазарувате" тия скъпите кошери?!? 12 рамков ДБ, на 33мм, с два магазина, боядисан, с 19см крака, с ламарина(алуминиева - печетарска) на капака, с покривна табла, 36 бр сковани и обтелени рамки с транспорт до вратата ми, ми се връзва на цена по-ниска от допустимата по програмата, а като имаш на предвид че там дебелината е 25мм даже може да се падне под 99те лева...
    Виж съвсем друг е въпроса ако някой иска да "врътне далаверка" и кошерите да му стъпят на около нула лева самоучастие...
    Има 2 варианта това да се случи:
    - цената е за сметка на качеството;
    - материалите са крадени.
    Аз се занимавам с производство на мебели, кошери също. При цена на чама 450 лв. и нагоре тази цена е нереална с тези екстри към кошера.

Страница 18 от 61 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •