Ако не се затвори дъното какво ще стане?
Благодаря за отговорите и съветите . Аз залагам доста на тях , защото са ми експериментални и ако всичко е наред смятам да ги сменя всички с Финландски. Г- н Матеев сигурно нищо не може да го накара да се върне към дървените .
@Христакиев, допускам че е възможно в полистиреновите кошери да им е било по-топло и да са започнали по-рано с отглеждането на пило, откъдето и се получава т.н. пролетно заслабване. Дървените и полистиролните кошери всичките ли са една система или фарарките са само полистиролни?
Ако сега имаш оплаквания от полистиролните кошери, изчакай да дойде МКБ - прави ги на решето.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Пак започват да плашат хората....ма чакай, то и без МКБ бг пчеларството ще загине, щот няма да ни дадат субсидия за Агроекология и земеделците ще станат пчелари......![]()
Всички са "Фарар" , друга система при мен за сега няма. А твоите майки се справят отлично да вметна малко извън темата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))