Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 18 от 43 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 171 до 180 от общо 424
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Христакиев Виж публикацията
    Пчеларствам в "Средна гора" , Пловдивско . На другите кошери съм сложил по едно велпапе върху мрежестото дъно и така зимуваха . А на финландците дъното беше само на мрежа до днес по препоръка на търговеца от който ги купих. Възможно ли е да им е било студено и съответно да се е забавило развитието на семейството
    За момента, да, развитието им ще е със закъснение, но до май месец ще са изпреварили дървините. Следи ги и ще видиш как изведнъж ще избухнат в пило :-) :-) :-) . Да не забравиш да пишеш, когато го видиш.

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    Ако не се затвори дъното какво ще стане?

Потребител
    Регистриран
    16.09.2013
    Благодаря за отговорите и съветите . Аз залагам доста на тях , защото са ми експериментални и ако всичко е наред смятам да ги сменя всички с Финландски. Г- н Матеев сигурно нищо не може да го накара да се върне към дървените .

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    @Христакиев, допускам че е възможно в полистиреновите кошери да им е било по-топло и да са започнали по-рано с отглеждането на пило, откъдето и се получава т.н. пролетно заслабване. Дървените и полистиролните кошери всичките ли са една система или фарарките са само полистиролни?
    Ако сега имаш оплаквания от полистиролните кошери, изчакай да дойде МКБ - прави ги на решето.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Пак започват да плашат хората....ма чакай, то и без МКБ бг пчеларството ще загине, щот няма да ни дадат субсидия за Агроекология и земеделците ще станат пчелари......

Потребител
    Регистриран
    16.09.2013
    Всички са "Фарар" , друга система при мен за сега няма. А твоите майки се справят отлично да вметна малко извън темата.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    @Христакиев, допускам че е възможно в полистиреновите кошери да им е било по-топло и да са започнали по-рано с отглеждането на пило, откъдето и се получава т.н. пролетно заслабване. Дървените и полистиролните кошери всичките ли са една система или фарарките са само полистиролни?
    Ако сега имаш оплаквания от полистиролните кошери, изчакай да дойде МКБ - прави ги на решето.
    Затова сандвич - две дъски, а посредата XPS или EPS
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Затова сандвич - две дъски, а посредата XPS или EPS
    А защо не пласмасови?

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    А защо не пласмасови?
    Защото не мога да си ги правя сам
    Това значи, че съм зависим от волята на някой друг.
    Сега мога:
    - Да си ги правя сам
    - Да наема хора
    - Да си дам поръчката на някой, ако предложи добра цена
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Пак започват да плашат хората....ма чакай, то и без МКБ бг пчеларството ще загине, щот няма да ни дадат субсидия за Агроекология и земеделците ще станат пчелари......
    Бе Вие се шегувате за МКБ, ама "Бай бабо, да не те стига мечка". От такова, не съм патил, по разбираеми причини, ама ми се е налагало да се боря с други цербери и... не го "канете" на масата, че .. няма да Ви стигне силата

Страница 18 от 43 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •