Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 171 от 496 ПърваПърва ... 71121161169170171172173181221271 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,701 до 1,710 от общо 4956
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Не мога да знам кой какво знае и какво не знае, затова пиша каквото аз знам, пък ако на някого му влезе в работа - супер ще е. Ако някой се е почувствувал засегнат от някакъв намек, то това е защото той сам си го е решил, а не защото аз съм си го мислил. Не знаеш колко много обидни намеци има към мене в този форум, но аз стискам зъби и си премълчавам, успокоявайки се с мисълта, че всеки си има право на собствено мнение, дори и то да не ми харесва на мене.

Просто трябва да бъдем по-толерантни един към друг. Различни хора сме и е нормално да имаме различни мисли, нагласи и въгледи за живота. Аз лично се опитвам така да си пиша постингите, че да не обидя никого, и ако все пак случайно някога това се е случило, готов съм да се извиня публично.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    : Не се поддавайте на паниката и на психоатаката на изкупвачите. .
    Еее - ние на техните атаки не се поддаваме ,защото им знаем номерата .Поддаваме се защото атаката идва в гръб.От там където не сме очаквали.Затова и са губени много битки,но се надявам нашата да успее.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Можеш ли да ми обясниш какъв е този мед. И най вече защо е такъв?
    Защото масовия мед които се изкупува е слънчогледовия тои спасява сезоните 4-5 години подред ,сериозни количества идват от добруджа Плевенско,Силистренско,Бур гаско да не говорим за Украина и Румъния .Колиандара го подправеше но вече не го сеят както преди .

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    Колко съм профи не знам ама си изкарвам хляба само с пчеларство. Взех няколко пъти отношение по темата и пак ще повторя: Не се поддавайте на паниката и на психоатаката на изкупвачите. Спад на цените в цяла европа определено има. Евтин мед от Украйна определено е внесен. Но чак пък 4,50 - 4,80 е доста ниска цена. Аз удържах на напъна и вчера си продадох меда. Уговорката ми беше за доста над 5,50 лв./кг , но поради създалата се ситоация и невъзможноста да го съхранявам повече поради започване на тотален ремонт на помещението за мед продадох за съвсем малко под 5,50 лв./кг. Мисля че постигнах добра цена, но се и борих за нея до послвдния момент. Едно от условията на изкупвача да достигнем до тази цена е да го запазя в тайна така, че няма да отговарям на въпроси на кого съм продал и на колко точно.
    Можели да споменеш,какво количество си продал

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Малко над 6,5 тона.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Малко над 6,5 тона.
    Ама това с тенекетата или без тенекетата?

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    еееееееееееееееееееееееее еееее ай стига бе

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    еееееееееееееееееееееееее еееее ай стига бе
    Добре че не каза цена ,иначе веднага щяхме да ти направим сметката.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Абе мани я сметката. Давам инфото за да могат колегите да сверяват часовника до колкото могат и ако задържим цената над 5,20 ще е добре , че наистина чувам за цени от 4,50 и става мнооого кофти. По последната ми информация за която нямам достоверни доказателства меда в Румъния се върти към 4,80 лв.Миналата година също са продавали на по-ниска цена от нас. В Гърция изкупуват по скъпо към 6 лева ама с доставка до фабриката и там не връщали тенекии и цената става към 5,70, но те имат огромно вътрешно потребление и са малко по независими от Петер, Ханс и т.н. От преди 15 дена знам че цената по пазарите в Гърция е слязла до 6 евро за букет (пазар Александрополис) Миналата година беше 8-9 евро на същия пазар.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Абе мани я сметката. Давам инфото за да могат колегите да сверяват часовника до колкото могат и ако задържим цената над 5,20 ще е добре , че наистина чувам за цени от 4,50 и става мнооого кофти. По последната ми информация за която нямам достоверни доказателства меда в Румъния се върти към 4,80 лв.Миналата година също са продавали на по-ниска цена от нас. В Гърция изкупуват по скъпо към 6 лева ама с доставка до фабриката и там не връщали тенекии и цената става към 5,70, но те имат огромно вътрешно потребление и са малко по независими от Петер, Ханс и т.н. От преди 15 дена знам че цената по пазарите в Гърция е слязла до 6 евро за букет (пазар Александрополис) Миналата година беше 8-9 евро на същия пазар.
    Хайдееее и ти почна да пишеш ,като човек продал меда си.Аве това да не е заразно или изкупвачите ви купуват душите.

Страница 171 от 496 ПърваПърва ... 71121161169170171172173181221271 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 17 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 17 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •