Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 17 от 31 ПърваПърва ... 7151617181927 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 161 до 170 от общо 305
    Потребител
    Регистриран
    30.05.2012
    Цитат Първоначално публикувано от purkinie
    Не съм много сигурен, но в нашието градче умря един пелар и човек от фирма " Байлан" лицензиран майкопроизводител от гр. Търговище дойде и закупи повечето от кошерите с пчелите (това стана тази пролет). Ще разпитам за повече подробности, стига да пожелаеш.
    Всяка информация е добре дошла. Ако имаш връзка с наследниците, които са продали кошерите с пчелите, ги помоли за договора, с който са продали. Ако нямат договор, каквато и да е там хартийка. Ако нямат и хартийка, попитай за името на купувача. Ако пък знаят къде са транспортирани кошерите - още по-добре! Тарикатите на дребно следва да понасят последствията от тарикатлъците си! А по-важният ефект - ако успеем поне един да подведем под отговорност - ще е, че останалите ще се позамислят, преди отново да правят нещо нередно!

ахахахаха а какво ще кажеш за това, да си поръчаш майка каринка, а да получиш италянка неоплодена???Помисли върху това адаш.Човека с майките за който говоря е с инициали В.Н. Досети ли се за кого говоря????? :D :D :D :D :D :D

Владо, уж си голям националист, ама само като става въпрос за исторически личности. Какви са тези инициали? Ако имаш някаква информация, подплатена с факти, оповести я тук с имената и конкретните факти.

Всъщност се обръщам към всички, стига лаладжийски истории. Който има конкретни данни за нередности да ги оповести, а кой какво чул от шурея на шуренайката, няма никакво значение.

аз скоро го писах, ама някой изтри....Но пък в страницата на Макрева, никой не го е изтъркал още.Даже гледам бая хора, писаха и те.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Юри, ми то и доцента знае за ЛР отводките на 3 рамки ама какво от това? Питал хората защо ги били взели. А той защо е дал сертификат? Мафиотска работа са тия лицензирани производители на отводки. На който му се иска да си създаде проблеми да се занимава с тях...

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Тя цялата работа с тази развъдна асоцияция е малко мътна. Има правила за регистриране на развъдни асоцияции в животновъдството, но точно пчеларската не отговаря на тези правила и я кара ей така по между капките.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    3 пъти съм купувал по 4-5 "лицензирани" майки в различните години....и трите пъти ядове, големи ядове....не мога да си представя, ако пък бях купил и цели отводки
    ...от миналата година не купувам жива "лицензирана" твар и съм си много добре...втора година!!!!
    .....тия програми набутаха истинското пчеларство в още по голяма дупка, резултатите тепърва предстоят!!!!

...с тия програми се нароиха печалбари и медари, но за съжаление, пчеларите стават все по-малко......

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Вече започнаха да се продават кошерите от тази мъдра програма.Малко търпение и тарикатите ще ги продадат по 30лв
    1000 пчелари - 1000 технологии

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Винаги съм го казвал, че не програмата, а алчността на хората е виновна за всичките простотии.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Светозар Каменов
    Винаги съм го казвал, че не програмата, а алчността на хората е виновна за всичките простотии.
    Един ерудит винаги казва и то със ...сентенция. Твоята болка е Националната Програма по Пчеларство. Времето лекува и мислех, че ти е минало...Не се притеснявай - догодина пак ще има прием, но...гледай да се наредиш 3 дни преди денят "Х".

Страница 17 от 31 ПърваПърва ... 7151617181927 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •