yuri,
Не съм коментирал темата за прополиса, а "ПЧЕЛНОТО СЕМЕЙСТВО ПРЕЗ ЗИМАТА".
yuri,
Не съм коментирал темата за прополиса, а "ПЧЕЛНОТО СЕМЕЙСТВО ПРЕЗ ЗИМАТА".
В такъв случай приеми извиненията ми. Но колегата Йорданов говори за обявата за прополис. А ако е изтрито твое мнение някъде, значи не е било по конкретната тема (тоест спам или флууд), а не защото е "неудобно". Никога на никой не е пречено, да си изкаже мнението.Първоначално публикувано от Nic 59
Изтрития ми пост е:
Подобни "чалъми" и загриженост за " ранното пенсиониране" може да изиграет лоша шега на форума.
Мнението ми е провокирано от изказването на- buci59:
Има си "чалъм" и за тази работа,не създавай погрешно впечатление у хората.
и - Лалов:
Просто като зазимявате не се престаравайте със запасите с мед-сироп максимум 15-18кг.другото го оставете на пчелите,и с тези ротации на корпосите! 1-во питайте защо се прави,кога и как. не го приемай лично отнася се и за други питащи във форума-информацията се усвоява с годините и практиката.не бързайте още с първите 2-3 год.да вземете пенсия като пчелари.
Цитатите са извадени от темите но всеки може да провери дали мнението ми е спам или флууд.
т.24 от Правилата на форума:
Ако потребителят е решил,че във форума не намира необходимата информация и атмосфера,която е очаквал,той може да поиска регистрацията му да бъде заличена.Това се прави с искане в темата"ПРЕДЛОЖЕНИЯ,ПРЕПОРЪКИ И МНЕНИЯ СВЪРЗАНИ С ФОРУМА".Искането му ще бъде изпълнено.
Моля, регистрацията ми да бъде заличена.
Колеги,прави ми впечатление,че цитатите се използват за щяло и нещяло.Когато в темата върви дискусия и отговорите следват един след друг,според мен не е нужно да се използва цитат,защото става едно мазало-цитат в цитата на цитата,което е напълно ненужно.Нека цитатите се използват само в случаите когато някой иска да отговори на по-предно питане или въпрос,отдалечени от последното мнение в темата.Така с цитата всеки ще припомни на кого и за какво отговаря,мисля,че ще е много по-изчистено и прегледно.
За по-лесно следене на форума и през мобилни устройства бих желал да има и RSS /Really Simple Syndication/ към форума, ако е възможно разбира се.
Ето един: http://phpbbservices.com/smartfeed които става и за phpBB 2.0.x
П.С: Желателно е да махнете папката docs към форума няма смисъл да улеснявате разните хахори с коя версия сте, макар че ме съмнява някои от тях да ги интересуват пчелите
Май-обърках раздела ...
Имам предложение. Темите за отводки и рояци сигурно вече са над двадесет в няколко раздела и със скоростта на излитащ рояк се създават нови такива. Орежете ги половината и ги изкарайте в нов раздел. Друго предложение - теми , които НЕ са пуснати от модератор и по които в продължение на един месец има само до две мнения да отиват към друга тема в съответния раздел или направо в коша. Например в раздела за начинаещите пчелари има 6 теми с по едно мнение- отговор или коментар.
Колега Йорданов, разбирам проблема и лично аз, като ми остане време ще обединя темите за отводки, ако някой колега не го направи преди това. Относно предложението за пускане на теми, не споделям същото мнение. Не е нормално потребителите да не могат да пускат нови теми. В крайна сметка мен ме интересуват едни неща, теб други и т.н.
Просто МОЛЯ всички, преди да пуснат нова тема да прегледат, дали вече няма такава.
Юри, темите ги обединявай, ама и потребители,дето се рояват всеки месец -също!
Сещаш се сигурно за какво ти говоря...
Постоянно ме преследват умни мисли...но аз съм по-бърз
Юри, след като не си ме разбрал, значи аз не съм се изразил ясно. Никъде не съм казал, че потребителите не трябва да пускат нови теми. Но, след като една тема пусната, да речем, от xxyyzzss32 седи 1 , 2...6 месеца и по нея има 1 /едно/ мнение не мислиш ли че мястото й е в "Имам въпрос , моля отговорете" , например.
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (1 потребител (и) и 4 гост (и))