Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 17 от 21 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 161 до 170 от общо 210

Тема: 6.3

Потребител
    Регистриран
    02.01.2016
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията

Тук ще ви отговоря г-це/г-жа/Георгиева.Според мен да.Из съм бениефицент по 141 мярка 100кошера трябваше да увелича за 5 години сумата е 15 000лв.
    Сега вие кажете с колко трябва да ги увеличите за 5 години?За да направим съпоставка къде отговорността е по голяма.

Г-н Друмев, не бих искала повече да коментирам. Постовете ми костват доста емоционален разход. Вече ще се придържам към темата за новобранците.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георгиева Виж публикацията
    Г-н Друмев, не бих искала повече да коментирам. Постовете ми костват доста емоционален разход. Вече ще се придържам към темата за новобранците.
    Аз мога да ви предложа начин с който да си възвърнете емоционалния разход и да го превърнете в приход, но сега съм зает с неотложни неща и няма свободно време за такъв вид дейност. Ще споделя, но...а и тук не е мястото за такава тема.

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    по мярка 6.3 ЗА 5 г са също 100 кошера по 20 на година

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    От съвети в земеделието регион Габрово на тези който са им изготвени проекти по 6-3 са тръгнали да снимат по пчелините, но това е просто тяхно задължение .

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    А не е ли нормално първо да излезе класирането, а след това проверките?Май цялата работа е сбъркана още в зародиш!

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката
    ДФЗ и НССЗ са две отделни структури в системата на земеделието и всеки си прави проверките. Не бъркайте двата щата

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    Така е,но съветите да бяха правили проверките преди да пишат проектите-сега е късно,а и от тях какво зависи?

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от piper Виж публикацията
    Така е,но съветите да бяха правили проверките преди да пишат проектите-сега е късно,а и от тях какво зависи?
    НССЗ не е контролиращ орган т.е. не може да извършва проверки. Това което зависи от тях те са го направили - проекта + някаква оценка доколко е реалистичен...
    ДФЗ прави предварителна проверка да установи това което е написано като наличност дали съществува, и дали кандидата наистина се занимава със земеделие в т.ч. пчеларство - т.е. дали проекта не е спекулативен.
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Който е изряден, какво има да го притеснява кога и колко пъти ще го проверяват?! Ако първо класират и после проверяват, и след проверките се окаже, че има едни 10-20% нередовни, КВО ПРАЙМ СЯ! На мен ми дадоха инфо, че ще има около 500 резерви след първото ранкиране от 2000 проекта........ Значи ДФЗ поназнайва кво и що....

Страница 17 от 21 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •