Чакаме снимков материал, че нещо този сайт който си посочил - не работи.
Чакаме снимков материал, че нещо този сайт който си посочил - не работи.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
http://palisandar.com/
В счетоводството са руско говорящи,поне есента като разговаряхме останах с такова впечатление.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
хахаха.....ДБ-12-ката още на снимката у "сервиза" се е изчепил м/у магазина и плодника http://palisandar.com/kosheri.html :D :D :D
Иначе не е зле сайта!
Винаги съм уважавал фирмите с присъствие в мрежата!
Ако някой има познати сред тях, нека им каже да вложат некой лев в професионални фотографи wink;
сайт работи, www.Arcobg.com пробвайте пак моля. Аз писах за Полисандр що то ходих там, гледах, пипах, ДБ 12 рамков не съм видял там, стандарта му е 10 рамков ДБ, или 10 рамков корпус. Семейство Павлови поръчват при него, и още хора които познавам и които гледат над 800 пчелни семейства. Стигнах до това, що то, исках да направя сметка, с машини за мебелно производство дали мога да произведа кошери или не. Купих за тази цел машина която не ми стигаше за да покрия цял процес. Търсене на качествен материал отне много време, пари, сили, много километри и стана Българско чудо, пръв пъть добре, вторият приличаш на просяк. Стигнах чак до Велинград. Говорих с Димитр от Полисандр по телефона и той ми прати първият палет с материал по Еконт. Получих това което търсих, вторият път той ми прати 2 палета, и пак дошло също качеството като и първият пъть. На трети пъть поручих 3 палета и се повтори всичко като първите два пъти. Всичко беше точно и коректно, главно е че всичко беше испълнено в срок!!!!! Седнах в колата и поканих с мен Янко Ранков, Майко производител от Киселово, Сериозен, грамотен и авторитетен пчелар в региона. Двамата отишли там и това което сме видяли аз споделил с Вас. Производствена база на Полисандр е голяма, те произвеждат друга продукция, а кошери това е младо производство което набира сила при него. Видях с моите очи как работят майстори, всеки знае какво прави, стока излиза с добро качество, а главното че я има на склад.В производство на кошери работят най малко 12 - 14 души. Материал се прави при него, има всички машини за дървообработване.Пчелари искам добро за нас, прявя грешки но за моя сметка, печеля знания и ги деля с другите.Не агитирам за никой, но и не искам да плюя този който действително прави качествена стока. Благодаря на всички за терпение което имате спрямо мен.
добавих тема материал, гледайте там снимки, сори за неудобство но неможах да ги кача тук.
Фирма полисандр има представител и склад в Бургас.Първоначално публикувано от Лалов
Да,дори са 2склада.Управителите са братя и са ми приятели,така,че ако някой иска телефон или връзка да пише.
и работи с егаати и надценката от палисандъра в ракитово :DПървоначално публикувано от Bee Varna
пробвай да го набереш в търсачке гугл и от там да го пуснеш. Ще кажа на програмиста да провери защо Касперский го види като троян. и на мен ни ми е ясно. От 5 години имаме този сайт, много клиенти ни намерили благодарение на сайта.Първоначално публикувано от joromainata
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))