Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 168 от 208 ПърваПърва ... 68118158166167168169170178 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,671 до 1,680 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Що бе? Ти пък сега. Просто така ми дойде в началото като зачетох поста ти. Не си влизал от толкова време, няколко поста на кръст и ни съдиш ние защо тъй и иначе. Затова го казах това за бана, но няма проблем, пиши си както казах, давай да видим и ти какво знаеш, можеш, току сме научили и ние нещо от теб. Все пак сме хора да си помагаме, макар, че в повечето време съм забелязал си пречим. Няма да се сърдиш. Давай напред.
    Как успяваш повечето пъти от първия път да накараш хората да ти нямат доверие незнам, но май ти е вродено

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Как успяваш повечето пъти от първия път да накараш хората да ти нямат доверие незнам, но май ти е вродено

Ама така е като не се намесва Мотафчиев.Между другото не го видях на протеста,но сигурно ще лапне 2,5к лв.
    п.п.За нази суполи за други милиони.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Аз не съм искал да ги карам да ми имат доверие. Винаги искам да гледат с недоверие към мен. А който ми повярва, значи наистина мога да разчитам на това. Значи е разбрал що за човек съм. Янчооо, още един вагон хляб трябва да опапкаш.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Аз не съм искал да ги карам да ми имат доверие. Винаги искам да гледат с недоверие към мен. А който ми повярва, значи наистина мога да разчитам на това. Значи е разбрал що за човек съм. Янчооо, още един вагон хляб трябва да опапкаш.
    Стига де, ще.стана над 100 кг ако изям толкова .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

Зърнест или пълно зърнест?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Калеко Алеко Виж публикацията
    Искаш ли помощ от приятел...

Няма кой да му помогне.Просто малко хора знаят за добива ми и броя на пчелините все пак съм от ДПС вече.Д е Данче.

Наблюдател
    Регистриран
    29.09.2018
    Пчеларски район
    Пловдив
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Няма кой да му помогне.Просто малко хора знаят за добива ми и броя на пчелините все пак съм от ДПС вече.Д е Данче.
    Не се набирай толкова,че ще му пусна на GPS-а координатите на Мама и .... за другото се сещай сам

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Калеко Алеко Виж публикацията
    Не се набирай толкова,че ще му пусна на GPS-а координатите на Мама и .... за другото се сещай сам

А там са овошките.Сакън не дей.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ето, сам си отговори. На всичките тия неблагополучия, като прибавим и сушата, какви кила, какви 5 лева? Ти барабар/заедно с кошерите и базалтовите плочки отгоре ли ги смяташ килограмите?

Май забравяш ,че изпозвам доста сили като Пророк и заради теб израснах много.Даскалите са ми много,а и приятелите доста.Не вярваш за добивите и може би си прав защото не си ползвал умението да оцеляваш между акули и хиени.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Май забравяш ,че изпозвам доста сили като Пророк и заради теб израснах много.Даскалите са ми много,а и приятелите доста.Не вярваш за добивите и може би си прав защото не си ползвал умението да оцеляваш между акули и хиени.
    Оффффффф така е, така. И затова, аз най -много ти опъвам ушите. Давай напред и ще ме задминеш, само, че ще трябва да стана даскал на брат ти, че да му кажа как да ти загрява врата, за да се изпича правилно знанието в главата ти.

Страница 168 от 208 ПърваПърва ... 68118158166167168169170178 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •