На всеки 24 часа може по един път да се дава положителен или отрицателен вот.
На всеки 24 часа може по един път да се дава положителен или отрицателен вот.
http://pchelarite.com Сайт за пчеларство, пчели, пчелари
http://obiavitevi.com Публикувайте обявите си в раздел пчеларство http://obiavitevi.com/index.php?page...&sCategory=396
Много добре измислено ,иначе щеше да стане мармалад
Опси не съм видял - мерсиПървоначално публикувано от syzi
![]()
Рекох да ви питам - не мислите ли, че така с тези рейтинги наистина е малко .... някак си стягащо, аз ми е много неудобно така с разни титли, рейтинги и прочие. Дори наскоро в един форум имахме такава дискусия, че там тъкмо се бях преборил да ми пишат рейтинг глупак, те на какво едни гласувания нещо правиха за различни титли, взеха че ме издигнаха в популярен герой ...... и сега нямам мерак да пиша там.
Този рейтинг, е куца история така - като погледне човек, ще рече, че някои са тотални некадърници, па други са баш спецовете, а това не, че не е вярно, а просто няма как да бъде вярно. За един въпрос/ тема, човек може да греши тотално, но за друг да е псулютно прав - малко ненужно идва някой да си носи минусите и да му е криво, пък да говори правилно за даден въпрос, па друг да бърка, но да е подкрепен от доста плюсове.
В някои форуми е направено по-друг яч - там хората нямат рейтинги, а просто към всеки пост в темата, има в ъгълчето +/- или палец нагоре/ палец надолу. Съответно всеки участник може, АКО поиска да си гласува и изцяло по свое усмотрение и преценка, дали с дадения човек, в даденото мнение/ пост е съгласен, или пък не е съгласен. Така ми се струва (пък и от опит), по-удачно и приемливо, не мислите ли.
п.п. предполагам, че ме разбрахте, ако искате ще ви приложа снимки от други форуми, за по-ясно?
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
ейй все се самоцитирам - сори.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
Прав си , колега ! Бонуси и оценки не са в полза никому ! Това са субективно базирани и пристрастни неща , без никаква полза !
![]()
![]()
![]()
:D
Невсичко с две бузи е лице !
Според мен тези рейтинги трябва да се дават за конкретно мнение, а не за потребител. Както е във фейсбук. Тогава ще може да се вижда колко дадено мнение е поддържано и се е харесало, а друго не. Освен това хората, които роптаят най-често, когато някой изкаже различно мнение, биха могли да си изкарат яда като щракнат бутона за "нехаресване" и да си спестят разводняването на темата.
Какво да направя когато съм много съгласен с мнението на колега по една тема, а не ми харесва мнението му по друга тема? Какъв рейтинг да му отбележа.
Като искам да дам рейтинг на някой, но вече съм дал през тези 24 часа на друг, какво да направя. Да чакам 24 часа и да помня, че имам да гласувам за някой?!
Май историята с рейтингите има нужда от доста обстойно домисляне!
Искам да попитам защо отпаднаха званието напреднал и всички станаха потребители?
Еми колега, много елементарно защо! Това отдавна трябваше да се случи. Пример: Начинаещ пчелар със 100 въпроса, автоматично става напреднал!?! Някак не става. Та заради това предполагам.....Първоначално публикувано от ledenia123
Деспотов, напълно си прав.
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Сметнахме,че не броя на мненията определя кой е напреднал.Това е причината.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (1 потребител (и) и 3 гост (и))