И ние сме свикнали на влагата, затуй ни викат гларуси. Макар, че отвреме навреме отмъкваме и по някоя луканка.....от балконите!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Напротив !!! Търговията е 1100 % реклама,реклама и пак реклама .Ако не вярваш ,задай си въпроса –какво ядеш и пиеш ? Хляб,колбаси, мляко,тънка ичкия, млечни производни, варено–пушени меса и .....................................всичко. Разтърчи се по Гугалчето,Ако то не успее да ти отговори –питай.Защо ги купуваме и ядем и пием? Амии..иии ,реклама,това е .Давим се от реклама.![]()
Между другото в Габрово тази зима температурите са по-топли отколкото в равнините на Северна България. Чак ме е срам, че някъде другаде в България има повече сняг и повече студ. Други години не е било така, но тази година явно е сбъркана.
Ето например през последната седмица най-ниската регистрирана температура беше -16.6 градуса. Като гледам как колеги пишат за -25 или дори -30 градуса - чак ги съжалявам.
Capture.JPG
Ами аз знам какво ям и пия. 95% домашно производство. Е пазарувам....някой неща, не отричам. Ама претендирам, че осъзнавам и преценявам какво купувам. А тук СЪВСЕМ друга ми беше мисълта......ама карай.
П.П. Аз съм малко “рашай“ - само вземам и не давам. Каквито и ще реклами да ме заливат.
Разбира се че не е. И ви пожелавам успех. Без какпа ирония в думите ми.
Предполагам че, Матеев ще е основния двигател заради мащабите му. А според него при -30 всички пчели умират, та само предположих че при -28, ще загинат над 90%, та за това изразих съмнението си.
А относно дейността ви, наистина се надявам да предложите по-качествен продукт. Времето ще покаже.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))