Да , приятелю .
Празнувам 29 юни , 25 юли и 23 декември . Тогава аз черпя .
През другото време аз плащам.![]()
Да , приятелю .
Празнувам 29 юни , 25 юли и 23 декември . Тогава аз черпя .
През другото време аз плащам.![]()
Благодаря , на всички колеги , които ме поздравиха за рожденият ден .
Да , така е 23 декември е мой втори рожден ден .
Желая , на всички колеги -Здраве , щастие и успехи през Новата година .
Успех момчета .
Петър Иванов
Аз пък на никого не благодарих за пожеланията за рожденния ми ден преди 3 дена, въпреки че те бяха много на брой. Причината е не неблагодарност, а факта, че след 50 години човек вече не се радва на рожденните си дни. Преди 50 годишна възраст човек си мисли, че все още има цял един живот пред себе си. След 50 години човек коренно си променя възгледите и плановете за бъдещето. Започва да мисли не какво ще направи за себе си и за семейството си, а какво ще остави на децата след себе си. Всякакви дългосрочни проекти отиват в небитието и на преден план изникват краткосрочните проекти, които могат да бъдат реализирани само за 2-3 максимум за 5 години.
Тортата със свещичките вече не е радост, пък и на нея няма място да се наредят всичките.
Та към всички пчелари, които все още не са чукнали 50-те - радвайте се на рожденните си дни и на децата около вас. Реализирайте мечтите си, докато все още имате време за това.
И в заключение:
Все пак благодаря на многото хора, които се сетиха да ми честитят 55-тия рожден ден във форума, Facebook, със SMS, по мейла и с позвъняване по телефона. Наистина е много приятно да осъзнаеш колко много хора се сещат за тебе .....
Матеев, блазе ти че си го разбрал на 50! Аз го проумях на 30! Но хич и не се замислям да губя вкуса си към живота. Планове не искам да правя- просто не ми се получава. Но ти се размекваш човече- остаряваш наистина сякаш! Дано последното не те обижда!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Честит рожден ден на iliew! Бъди щастлив, здрав и корав! Много успехи и усмивки! Поздрави!
Честит Рожден Ден Юрий Цветков! Пожелавам ти пълен басейн със здраве и пари! А ти да плуваш в него по гръб! Усмивки и щастие !
Юрий, ЧРД и за много години!
Бъди жив и здрав!
Благодар колеги за хубавите пожелания.
Стояне, точно на басейн бях и за това сега виждам поздравите. Само дето беше пълен с водичка, но да сме здрави.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))