Добре , аз имам 4-5 тона, давам ти го по 5лв, ти го продай в Англия или където искаш . Така става ли? Понеже нямаш мед , за това ти предлагам, важи за всички писали по-горе!Първоначално публикувано от bai-pe6o
Добре , аз имам 4-5 тона, давам ти го по 5лв, ти го продай в Англия или където искаш . Така става ли? Понеже нямаш мед , за това ти предлагам, важи за всички писали по-горе!Първоначално публикувано от bai-pe6o
Колега Гинчев,ако не е тайна къде го този търговец дето дава 5,30 лв?????
Тази година повечето дават 5.30 на акация,защото е жълтичка и няма да я признаят за акация.Не познавам пчелар тази година от нашия район да му е излязла като миналогодишната бяла като сълзичка.
1000 пчелари - 1000 технологии
Здравейте.Да ви кажа и аз на каква схема реализирам меда.Първо да уточня,че това не е основното ми препитание.През годините пчеларстване си разработих пазар за около 350-400 кг.на година.Продавам го единствено на дребно в буркан 720мл. за 10 лв(от миналата година).Всички видове мед давам на тази цена и това е и стремежа ми за годишно производство.А относно цената от 4-5 лв за килограм мисля че е подигравка с труда на хората,аджаба та кило салам от кокали и соя е 7-8 лева.Лошото е че и аз незнам как може да се постигне достойна цена за труда на колегите в страната.Само като пиша е се паля...айде успех на всички..![]()
Колеги преди няколко дни говорих с Янис- гърка той купува доста мед от тук - Ямбол и цената за жалост за момента е 4,20 лв и колеги колко щеш си дадоха меда на тази цена. Незнам аз лично ще си държа меда и ще чакам 5 лв. поне.... няма смисьл просто да се правят такива подаръци то не е рентабилно вече 3г. не помня друга цена.....
http://www.blitz.bg/news/article/150358НЕ БЪРЗАИТЕ ДА ПРОДАВАТЕ.
Много интересно защо не говори за цената на едро. Във един вестник призоваваше хората да си продават меда сега веднага, защото нямало причина да скача цената и 4 лв е нормална цена. Сега цените на дребно щели да се вдигат...Голяма шматка е тоя.
Ей този човек е неадекватен бре - ако някой направи инициатива да събира пари, за да го прати в психолечебница, с удоволствие бих дарил. Гати ненормалника - продавай бързо на едро щото нямало цена, задръж не продавай на дребно, щото щяло да има цена .....
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))