Нямам идея колко сме всъщност, 50-80 човека. Събираме се 20-30 всяка седмица. Който може идва и на който му е интересна предварително обявената тема. Някои идват само в залата където се събираме и пропускат маса, някои идват на масата. Плащаме си членски внос. Викаме си лектори или си извеждаме лекциите сами. Задължително колим прасе всяка година, правим си и банкет. Имаше предложение през активния сезон да си гостуваме по пчелините и да направим практическа обмяна на опит, но за сега не сме го направили. Имаме и предложение и го обмисляме как дружеството да застане зад членовете си които продават на дребно из търговската мрежа. Помагаме си в борбата с кражбите. Не делим пари и власт и работата върви. Ако се появи някакъв келипир, който да се дели и всичко ще приключи типично по БГ.
Приятно ми беше и тази година да си бърбрим, но вече сядам на масата и ще се видим през 2018.
Успех на всички.
Чакай бе! Може да е арабия момчето?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Как е настроението. Аз съм си у дома. Наздраве на всички от форума. Весело посрещане на новата 2018г.![]()
Има някакво развитие ( пълна мъгла ) аферата - Петко гейт.
"На 6.02.2018 г. от 18:00 ч. в залата на Областна оправа-Бургас, ще се проведе отчетно изборно събрание на Областното пчеларско дружество ,за избор на нов председател на дружеството"
пп. тези да не окъснеят.![]()
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))