Хайдее, започна се с изнудването. Онзи ден се сдобих с нова центрофуга и вчера логично я закарах на обекта. И ме пресреща една свиня (и визуално и по характер), уж първа братовчедка на майка ми (ако не те пре*бе роднина, няма кой) и отдалече ме почва - "Аз да се оплача от твоите пчели - много жилят. Ожилиха ни (разбирайте прецедент за 4 години) и тримата (нея и двете й деца едното на 40г., другото на 30г.). Аз не съм съгласна пчелите ти да идват в моя двор...ти колко кошера имаш..., нямаш право да ги гледаш в населено място... и т.н.". ЕДНО ОЖИЛВАНЕ ЗА 4г. Как до сега си траяха и сега изведнъж стана сериозен проблем? Та започна се! За момента я пратих да бере гъби, пчелина ми е регистриран и с абсолютно изрядни документи. Даже е под капацитета си имам право да разположа 41 кошера, а аз имам 11. Ако се гласува поправката в закона ще се почне яко изнудване и напъни, и жалби, и на майка му разправийте! Тя не ми е пряк съсед (на ъгъл сме), така че най-вероятно ще си събера подписите, но ще има яко подливане на вода и разправий.