Еиии изрязах ги. Голяма борба беше чак мазол ми излезе от ножиците. Моите рамки са еглолисни и прочетох съвета ви. Мисля да си изрежа парчета фибран за протискане.
Еиии изрязах ги. Голяма борба беше чак мазол ми излезе от ножиците. Моите рамки са еглолисни и прочетох съвета ви. Мисля да си изрежа парчета фибран за протискане.
Като изработиш някоя и друга, направи снимки, да ги видим колко са хубави.
Само да вмъкна, че дадан-блатовите Бургаски основи съществуват благодарение на мен. Две години се молех на Николай Христов да си направи матрица и да почне да ги произвежда, от сто кладенеца вода ми извади, накрая му обещах да купя първите 1000 бройки и той се предаде :-)))
Вчера 15.03.15г. Начатках със такера всички рамки на който предстои да поставя основи. Отне ми цял ден. Въпреки това направих 6-7 броя за проба да видя как се получават в завършен вид. Хареса ми резултата, дори останах изключително изненадан тъй като не очаквах да станат толкоз здрави. Само остана да си направя дъсчици за притискане и почвам със поставянето на основите. Да споделя една снимка която направих.
![]()
asti къде ги има на тая цена? Че миналата година взех няколко за проба от пчеларски магазин в Монтана, 3лв и нещо бяха двете основи за една рамка.
От ТУК колега. 3 лв? това за някакви вносни ли става въпрос?
И аз поръчах .Очаквам всеки момент пратката.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))