Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 145 от 208 ПърваПърва ... 4595135143144145146147155195 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,441 до 1,450 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    По долу имам питане към теб, та моля за отговор.
    Утре, че сега всички са си легнали, ти го питаш, а аз съм си сменил номера.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз като стигна тия 155кг мисля да не се развивам повече умствено от сега да знаеш.Малко остана да но господ е с меня.
    Това от целия пчелин ли?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Това от целия пчелин ли?

Модернизаторе няма се излагаме сега.Говорим за 1 кошер.Без подхранване със сахар и инверт и без помощ с пило и най важното с 1 майка.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Говорим за 1 кошер.
    Това може само да го сънуваш.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Това може само да го сънуваш.

До тук сме на два корпуса извадени ДБ.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Трябват ми около 70кг още по мои сметки.Чакам слънчувка и след това треволяци.Семейството трябва да е около 5-6кг защото е на 2 корпуса ДБ и 2 магазина с покритие на пчели.Беше на 3 корпуса,но малко олаби на липата.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Трябват ми около 70кг още по мои сметки.Чакам слънчувка и след това треволяци.Семейството трябва да е около 5-6кг защото е на 2 корпуса ДБ и 2 магазина с покритие на пчели.Беше на 3 корпуса,но малко олаби на липата.
    Абе Друмев, сега като се поразмислих - да не би да теглиш целите кошери заедно с циментовите поставки?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Кой говори за интензивно земеделие в планинските и полупланинските райони??? Кога ще се научиш да четеш с разбиране и мисъл? В планинските райони се развиваше животновъдство - овце, кози, говеда. В полупланинските се сееше каквото там земята ражда в съответния регион - картофи, царевица, тютюн. Сега, ако изключим Родопите и турските села, които все още гледат тютюн друго няма. И хора няма! Растениевъдството и зърнопроизводството останаха само в равнините, но станаха супер интензивни с помощта на голямата химия. Земята в Добруджа е преексплотирана и отровена, но нагоре в планините е по-чисто и от преди. Има все още достатъчно липови и акациеви гори, ливади с билки за екологично пчеларство. Има и гори за манов мед. В Добруджа за пчеларите скоро (до 2-3 години) ще остане само слънчогледа. Рапицата си отива, защото и на тъпите брюкселски тикви най-сетне им светна под меките шапки, че да садиш на плодородна земя рапица, за да правиш от нея биодизел е кощунство. Субсидиите за рапица секват и пазара за нея силно ще се свие, а цените и ще паднат. Така че пътя е нагоре, към планината с подвижно пчеларство.
    Не аз съм виновен, че ти не можеш да си изложиш мисълта разбираемо. И какви изводи само - планинско, че и подвижно. Божеее. Хайде поне замълчи за последното бе г-н Пенкилер.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Не аз съм виновен, че ти не можеш да си изложиш мисълта разбираемо. И какви изводи само - планинско, че и подвижно. Божеее. Хайде поне замълчи за последното бе г-н Пенкилер.
    Аз си излагам мислите много правилно! Това, че ти не ги разбираш е проблем на твоя интелект и образование. Ами свали малко калпака и излез от Делиормана. Разходи се поне отсреща - до Румъния. Измини пътя от Гюргево до Брашов, през равнината и после през Карпатите и виж как се прави пчеларство. И в равнината и в планината!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Аз си излагам мислите много правилно! Това, че ти не ги разбираш е проблем на твоя интелект и образование. Ами свали малко калпака и излез от Делиормана. Разходи се поне отсреща - до Румъния. Измини пътя от Гюргево до Брашов, през равнината и после през Карпатите и виж как се прави пчеларство. И в равнината и в планината!
    Изминавайки го този път не знам каква представа ще добиеш за румънското пчеларство. Точно по този път има на едно място 7-8 кошера и на други две по не повече от 15-тина. На 15 - 20 км. от Гюргево има една платформа в слънчака който е като море. Друго няма. Само слънчоглед и път.

1919194cY8mcOMZ[1].jpg А това е продукцията от същия път.

Страница 145 от 208 ПърваПърва ... 4595135143144145146147155195 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 21 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 21 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •