Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 140 от 496 ПърваПърва ... 4090130138139140141142150190240 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,391 до 1,400 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Аз мисля, че не трябва много шумно да коментираме цените, защото търговците и те си въртят малко номера. По принцип не е нормално, но в България сме все пак. Тази година за първи път забелязвам, че има някакво парцелиране на районите от търговците. Като че ли са си обещали да не се месят в района на друг изкупвач.
    Странно ми е поведението на Апитрейд. 3 пъти ме записваха за проби и не дойдоха, дори и не звъннаха въобще. Не са пускали и никаква информация в раздела си във форума много отдавна. Йот ги вал директно ми казаха, че при тези високи цени в нашия регион не могат да го вземат. Има някакви договорки определено.
    Май не само ти си на това мнение.При около 240 прегледа ,никой не се обади да се похвали макар.За Апитрейд не мога да кажа лоша дума ,макар че миналата година се случи същото и при мен.Естествено ги смених.Ама като гледам не са фалирали от този факт.Работил съм с повечето и всичките са едни и същи.Гледат да те прекарат и обикновенно го правят.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Аз тази година си продадох меда на Апитрейд по 5.20 килограма. Доволен съм от тях - коректни са и не е имало никакви проблеми. Меда го продадох на няколко партиди от по няколко тона. Последната партида все още не са я взели, и сега като се позамисля, май този път доста се позабавиха.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Колега ми званя да ми каже,че им дали за мана 8,50 и ако искам да го давам,но отказах.Ще чакам по добри оферти.

Заслужил Автор
    Регистриран
    31.01.2012
    Пчеларски район
    Южен централен
    Аз също го продадох на 5.20 в края на август. Почти изцяло слънчоглед. Годината за мен е добра. Средния добив ми е по- висок от миналогодишния.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    На 26-ти август дадох проби на Апимел и от тогава ни вест ни кост от тях.И понеже усетих,че може и така да стане се обадих и на Оберон.Дойдоха и те взеха проби и казаха,че в рамките на 10 работни дни излиза резултата и се обаждат.Днес е 11-тия работен ден откакто Оберон взеха проби и все още не са звъняли.Надявам се,че ще излязат коректни и тази седмица ще имам позвъняване.Ще пиша като има равитие,а за цените-Апимел-5.50лв/кг;Оберон-5.40лв/кг

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от n.kostadinov Виж публикацията
    На 26-ти август дадох проби на Апимел и от тогава ни вест ни кост от тях.И понеже усетих,че може и така да стане се обадих и на Оберон.Дойдоха и те взеха проби и казаха,че в рамките на 10 работни дни излиза резултата и се обаждат.Днес е 11-тия работен ден откакто Оберон взеха проби и все още не са звъняли.Надявам се,че ще излязат коректни и тази седмица ще имам позвъняване.Ще пиша като има равитие,а за цените-Апимел-5.50лв/кг;Оберон-5.40лв/кг
    Аз чакам Оберон вече 15 работни дни ни вест ни кост.Звънях им пробите били излезли и до 3-4 дена щели да се обадят и те минаха и пак нищо,мн. несериозна работа.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan_vd Виж публикацията
    Аз чакам Оберон вече 15 работни дни ни вест ни кост.Звънях им пробите били излезли и до 3-4 дена щели да се обадят и те минаха и пак нищо,мн. несериозна работа.
    Всички са такива, миналата година и „Апитрейд“ по едно време имаха едно забавяне, от взимането на пробите до вдигането му минаха над 20 дни! Днеска и утре „Апимел“ са във Видинско да взимат проби, като ги знам с какви темпове работят ако дойдат да вдигнат меда до края годината ще е добре.....

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Аз тази година си продадох меда на Апитрейд по 5.20 килограма. Доволен съм от тях - коректни са и не е имало никакви проблеми. Меда го продадох на няколко партиди от по няколко тона. Последната партида все още не са я взели, и сега като се позамисля, май този път доста се позабавиха.
    Ако мога да попитам, какво беше реалното тегло на амбалажа (тарата) и по колко го приспадаха? Ивинявам се за въпроса, ако вече е споменавано.

Потребител
    Регистриран
    27.12.2013
    Пчеларски район
    Плевен
    Днес колега сподели за финализирана сделка с Оберон, цена 5,50. Вдигнали са меда на 20-я ден.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    а от къде е въпросния колега били споделил,че и аз ги чакам вече над 20 дни и ни вест ни кост...

Страница 140 от 496 ПърваПърва ... 4090130138139140141142150190240 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •