И аз в първия момент(преди месец) помислих,че някой пише от моя профил.
Има малко слънчоглед, малко рапица. Има производители на билки, широколистни и иглолистни гори. Намира се на около 650м надморска височина, в полупланински район с горска растителност. Нямам намерение да се занимавам със стоково производство. Чисто любителски с няколко кошера. За сега съм се спрял на Фарар поради факта, че е много гъвкаво. Кеф ти да ги гледаш като многокорпусни, кеф ти като ДБ, че даже Дадан Блат и половина в определен период от годинатаА и трябва да мисля за кръста. Лошото, е че едва ли ще намеря пчелари около себе си, които да ми помагат в началото с тази система. Така, че Танаси да си инсталира Вайбъра и да се въоръжава с нерви.
Цецо, мерси за пожеланията. И да не забравиш, че си ме поканил на твоя пчелин да видя туй онуй![]()
Аха... ако запалиш BBQ- то и до софийско ще дойдем, па може и студена бира да донесем.
След 20 години ще съжалявате не за нещата които сте направили а за тези които не сте.
Я кажете сега с какъв диаметър трябва да е прелката. Пък аз ще ви споделя после какво ми каза Младен Котларски. За уточнение да кажа, че Фарар твърди, че трябва да е 25мм.
Иначе барбекюто мога да го паля за има няма 2 минути.
25 мм,нали е Фарар
не е задължително моите са 20мм на повечето, малка част са на 25мм честно казано не виждам никаква разлика. въпросът е какво ще ползваш за затваряне на прелката. М/д съм виждал и на 32мм.
След 20 години ще съжалявате не за нещата които сте направили а за тези които не сте.
НЕ ,че е проблем ами Фарар твърди така ! Аз дупча с26мм. . Просто такава ми припадна .
Котларски каза 22ммНо според мен няма значение. Между 20 и 30 все става. А може ли някой да ми каже, защо не се слагат прилетни дъсчици на корпусите. Няма ли да им е по-лесни на пчелите.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))