Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 14 от 29 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 131 до 140 от общо 285
    VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Не, Колега Скутелатор, аз съм от хората които отлично знаят къде се намират. Именно затова още при първото ми включване по темата казах, че всичко това е несериозно. Отлично знам, че както три години слушаме за Ганчо и чичо Манчо, така ще слушаме до края на света. Просто някои колеги искаха да бъдем активни и реших и аз барабар Петко при мъжете. Благодаря за вниманието и желая успех в коментарите. С това предполагам, че приключвам участието си в темата.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Не, Колега Скутелатор, аз съм от хората които отлично знаят къде се намират.

Това което имах предвид не е опит за обида, а по-скоро похвала. Малко хора могат да живеят в тази държава и да останат непокварени.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Хора стига, г-н Бонев, как мога да ви помогна в работна група, има ли возможност да ми пратите на меил имена на тези които учавстват в нея? Garaj2000@mail.ru

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Сега чуйте, не е време за караница, няколко човека от работна група ще се направят парите от пчеларска програма, за популяризация на мед искат да похарчат 400 хиляди лева което не е допустимо при това че программа намалена с 2.5 милиона лева. Това е чист грабеж. Не е време да правят пари на гърба на пчелари. Да исчакат няколко години докато не се стабилизира сектор.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Хора стига, г-н Бонев, как мога да ви помогна в работна група, има ли возможност да ми пратите на меил имена на тези които учавстват в нея? Garaj2000@mail.ru

И аз мога да се включа в работната група - ако ме поканите, защото съм много добър в това.

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията

И аз мога да се включа в работната група - ако ме поканите, защото съм много добър в това.
    Работната група доколкото знам е, на нещо като квотен принцип, но мисля, че не е проблем някой от делегираните участници да те въведе и да те представи като съветник, приятел или както е протокола. Тук е на линия г-н Бонев, затова на лични се допитайте до него. Мисля, че нямате много време и едномесечно забавяне и протакане ще обезмисли толкова нерви и надежди- затова включвайте се и действайте!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Работната група се назначава със заповед на министъра. Във феиса г-жа челебиева на доста места е публикувала заповедта. Общо взето е много трудно да се допуснат други освен председателите на организации. Това че аз и още двама пчелари попаднахме там е благодарение на наш колега, мого близък до Светла Бъчварова. Включването ни е по нейно настояване и не беше пострешнато с овации от статуквото. Това, което можем да направим, за сега сме го направили. Внесохме предложенията и им създадохме главоболия. От тук нататък ще трябва да помислим как да защитим тези предложения, защото статуквото няма да се предаде така без бой. Може би подписка или добре организиран протест.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Нашия форум има честа да има представител в работната група, този представител се допита към всички нас за предложения. За какъв дявол ви е да ставате участници в тая група след като има човек готов да защити вашите мнения и желания. Нещо ми намирисва.
    Нека се обединим и подкрепим Бонев с неговото (нашето) предложение за промяна в закона. Винаги ще има още какво да се желае повече, но мисля че ако това предложение мине, това ще бъде космическа стъпка напред за нас.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    В работна група с Бонев учавствува и Варненски Янко Янков, какво ще защити Бонев? Имате ли списъка на работната група? Аз го намерил. Това може да стане когато в група има горе долу равенство а не един срещу всички.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Малко и на кратко
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри image.jpg‎  

Страница 14 от 29 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •