Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 14 от 31 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 131 до 140 от общо 604

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от dankov64 Виж публикацията
    Аз съм новак във форума и се опитвам да изчета всичко пропуснато, но имам проблем, когато се опитвам да изчета дадена страница от до и накрая се оказва че не съм онлайн или ако се задържиш по дълго в писане на мнение вече си изхвърлен от системата и всичко на ново трябва да се пише. Може да е моя грешка от незнание на техника на ползване , но понеже имам и друго предложение относно облика на форума и затова пиша в тази тема.....
    Времето за поддържане на АКТИВНА СЕСИЯ във форума е настроено на 900 секунди (15 минути). Ако през този период от време не направите нито едно действие, форума ви разлогва автоматично.

Ако например четете дълги постинги, правете от време на време REFRESH. Ако пишете дълги постинги - от време на време проверявайте какво сте написали, и така няма да бъдете разлогнат автоматично.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от dankov64 Виж публикацията
    ..... Другото ми предложение е да има още в началото във Всичко за форума нещо като НЕКА ДА СЕ ПРЕДСТАВИМ (или нещо подобно) Място където всеки може и трябва да се представи, като например. Аз съм еди си кой, живея ........... , отглеждам .....бр. кошери в ..... населено място, ....... система кошери и тъй на татък.
    По този начин ще е по лесно да излезем от анонимността.
    Теми за представяне на новите членове на форума ВЕЧЕ ИМА:

Югоизточен регион: http://pchelari.com/forum/showthread...B0%D0%B5%D0%BC
    Югозападен регион: http://pchelari.com/forum/showthread...B0%D0%B5%D0%BC

Можеш да създадеш такава тема и за твоя си регион и да бъдеш първият пчелар, който ще се представи. Предполагам, че и други ще те последват.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Ако при логване във форума цъкнеш на "запомни ме" ще си останеш винаги логнат и няма да има нужда от логване всеки път или рефрешване.
    Това е така, стига да имаш личен компютър, от който да ползваш форума. Ако не е личен не е за препоръчване.

Потребител
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    разградско
    пиша някакво мнение по някоя тема ,затварям форума ,след като го отворя темата по която съм писал изчезва .къде е ,за да мога да следя темата

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Колеги,Приятели!Не исках да взимам отношение,защото нещата са ясни и не е нужен коментар,и нямаше да го направя,но Вие сте длъжни да знаете.
    Когато създадохме форума,искахме да съберем хора и да направим едно съобщество ,където да общуваме,споделяме и решаваме проблеми свързани с пчелитe.И го направихме.За толкова кратко време сме вече над 1500 човека,и то за по-малко от година и половина.Знаехме,че нещата ще стават бавно,ще има много проблеми,че ще ни е нужна и Вашата помощ.Знаехме обаче, че ще има и недоволни,хора,които ще имат претенциите за различни неща,знаехме,че ще има и такива,които ще дойдат тук с една цел-да рушат.И както на всякъде,и тук въведохме правила.За краткото време,в което сме заедно ние нямаме претенциите,че сме най-добрите,но се борим да станем такива,имаме основание обаче да кажем,че сме най-отворените към потребителите си,защото всички Ваши предложения ги коментираме и решенията ги вземаме в екип и Ви информираме за тях.За разлика от други споменати форуми,където дори няма и правила за писане да не говорим за права на потребителите.Колеги,участ вам и в други форуми,и навсякъде правилата са различни и без значение дали на мен ми харесват или не,аз се ръководя от тях,защото са правила и така са решили хората,които ги създават,и ако на мен това не ми харесва,просто ще избера мястото,където ми допада,но с това правилата няма да се променят на старото място.Същото е и тук.Всички Вие,които които смятате,че тук намирате атмосфера и нужното за вас,останете и пишете,питайте,отговаряйте и се чувствайте като сред приятели.Тези от Вас,които мислят,че не им е тук мястото и е излишно да си губят времето да отидат на друго место и дано там намерят изява.Никого не спираме,както да дойде при нас,така и да ни напусне.Избора е личен.Желаем успех на всички.

Почетен Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от syzi
    Станко,приятелю,ти си най-дипломатичния човек,когото познавам!Поздравявам те!
    Силата присъства там, където работи мисълта.

Потребител
    Регистриран
    14.04.2011
    Пчеларски район
    с.Вълчитрън, общ. Порд
    Човек ти направо ме изумяваш. Като говориш за правилата е редно да ми посочиш пример къде и с какво ги наруших. И къде в тях пише че нямаш право да си променяш мнението или ако го направиш, трябва да спазваш някакъв срок? Ето видно е че и ти си си променил горното мнение, защо аз да не мога? Същото си го написал сутринта в 8,40, а редактирал вечерта в 17,40. Колко пъти по 5 , а после по 60 минути са това? Това ми е въпроса.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Не се изумявай! Ако не ти изнася - там, при чирпанския тигър ще си в твои води!

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Пчеларски район
    Ябълково, обл. Хасково
    Boro, нали каза в предния пост, че ти е последен?

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Абе колеги, кво сте го захапали Боро?!? Що не си храните пчелите ами се занимавате с човека? И колега Ханегем не е тигър, а тигрица ако не знаеш!!!

Страница 14 от 31 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •