Да, имам нейната визитна картичка, но като видях че е от Шумен се поколебах. Мислех си че е от Плевен и затова си затраях, за да не сбъркам, като обявя името и.
Този Иван Кожухаров е един изпечен лъжец. Доста от белите ми коси са заради него. И той е от лицензираните, после нещо го шътнаха от кораба май, сега не знам. На този не бих му вярвал на нито една дума. Той е и един от създателите на пчеларската програма. Бих бягал от него като дявол от тамян...
Не знам - досега не ме е лъгал, пък и той е един от хората, които са ми разказвали доста неща от кухнята. Хубаво говори и убедително, и предполагам че ако е на наша страна, доста ще поизмъчи противника. Сам виждаш, че нещата се менят. Има вероятност дори и някои от вождовете да застанат на наша страна, след като се усетиха накъде отиват нещата. Само дано това да не е поредния грандиозен и добре измислен сценарий за провал.
Според мене тайната надежда на противниковия лагер е, че пчеларите ще се изпокарат и няма да успеят да се договорят за новата организация, в резултат на което ще си остане старото статукво, което напълно ги устройва. И да ти кажа честно, има някаква вероятност да се окажат прави. Създаването на една такава национално-представена организация, която да удовлетворява изискванията на закона, честно казано си е направо МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА. Как ще принудиш десетки областни и общински вождове да се подчинят на един единствен централен ръководител? Та то има 1000 възможни причини да се нацупи един или друг местен лидер и да откаже да влезе в новата организация. Може би точно на това разчитат от противниковия лагер.
Единствената наша защита при такова развитие на събитията е да създадем някаква си организация, която само частично да удовлетворява изискванията на министъра, и после да докажем на същия този министър, че тази организация е достатъчно представителна и че нейния глас е 1000 пъти по тежък от съвкупния глас на старите вождове.
Като чета какво пише за него в интернет оле майко.
Съжалявам, че сега от таблета немога да постна линкове на "пчеличката на ДПС" от 2009г.
Малко преекспонирате нещата. Истината винаги има две лица. Така, че е добре да си помислите преди да злословите за някого, който не може да се защити.
Познавам добре Кожухаров и му имам доверие.
Да Матеев, хубаво говотри и убедително, но всеки един циганин е пълен аматьор в лъжите сравнен с този. Нямаш си идея колко лъжи съм чувал от него за една година и как ме постави в матова ситуация. Щеше да го направи и втори път, но вече си го знаех какъв лъжец е. А да не говорим и за 2750 лв, които взе без да направи нищо. Все някога ще си плати за всичко, но сега нямам време да се занимавам с такива боклуци.
Бонев, аз не злословя, а говоря от личен опит. Тоя и трифон банев са най-големите лъжци, които съм срещал през живора си. А да не говорим и с колко ужилени от кожухаров се срещнах, повярвай ми не са един двама.
Добре де - ще си имам едно наум. То това си е така и от преди. Това с пчеличката от 2009 го знам отпреди това, но знам и версията на другата страна, която репортерката така и не пожела да я чуе, понеже водеше интервюто по телефона с предразсъдъци. Всъщност приказваше само тя и така и не му даде шанс да каже едно пълно изречение. Та както казвате - истината винаги има две лица, и не се знае кое от тях е истинската истина.
Не искам да съдя, да обвинявам или да защитавам когото и да било за каквото и да било. В момента си имаме цел за постигане, враг за преборване, и потенциални съюзници, които биха могли да помогнат за постигането на нашата цел. А ако някой от бившите врагове стане сегашен съюзник - защо пък не - какво лошо има в това? Естествено че ще си имаме едно на ум, но защо пък да не използваме всяка една помощ, ако ни бъде предложена.
Хора - имам чувството, че искате да ме откажете, преди още да съм започнал. Нека да не им го доставяме това удоволствие на противниковия лагер.
Във никакъв случай не се отказвай. Надявам се да си достатъчно мотивиран, защото ще чуеш доста хули по свой адрес. Абсолютно сигурно е, че ще чуеш повече хули от колкото добри думи. Много ми харесва, че си се захванел да има пълна прозрачност. Успех и ще помагам с каквото мога.
Мотивиран и надъхан е на много повече от 100%, отказване няма да има, колкото до хули, разпри и интриги - то те тепърва предстоят. Повечето "вождове" и пчеларски деатели въобще не бяха и чували за форума, а в момента съм сигурен че вече го четат и скоро ще се появят под една или друга форма, предполагам(подочух го от тук, от там)...
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))