Абре хора стига сте се заяждали един друг, само спаиме форма с лични отношения и заяждания, нали тук е да се споделя опит, мнения и пашата и времето за дадени региони- стига сте се апали като бесни псета
Сън не те е хванало цяла вечер,та едва си издържал до 8.00 ч. в този даден от бога почивен ден.Нормалните хора си поспиват и излежават до към 10–11 часа в този ден.За една вечер имаш напредък,щом сам си осъзнал че си неизлечимо болен и си го признаваш сам.Ха сега си полегни та да набереш силици за довечера,че трябва да се изявяваш отново и отново.Сполука!
Ред казваш? Преди време тоя дето ти сочи надолу обиждаше на деца. Като гледам все още си дрънка тъдява.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Аз поне знам в какво съм специалист и в какво не. Твоята компетентност обаче в какво е никой не знае! Ти критикуваш всички, държиш се подигравателно и надменно, но не сме видели в нещо да се изявиш. Което пък обяснява добре реакциите ти на завист и злоба срещу знаещите.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 23 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 23 гост (и))