Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 135 от 807 ПърваПърва ... 3585125133134135136137145185235635 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,341 до 1,350 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Днес ми дойде една идея да си кръстя всеки един кошер на политик. Няма да давам примери всеки да си да де сам.
    Но все пак ще дам един,,Митьо пищова има много акар,,

Наблюдател
    Регистриран
    06.10.2016
    Здравейте, драги пчелари
    Ние сме малък екип от Варна, който ще представя проблема за изчезването на пчелите на Националното състезание по екология и природни науки, та сме съставили кратка анкета, целяща да се установят факторите, които влияят върху пчелните популации в България В тази връзка Ви молим за съдействие, като отделите няколко минутки, за да я попълните, и ако можете - да я разпространите из Ваши колеги, за да бъдат резултатите максимално точни
    Ето я и анкетата:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPQN6dCyBFx1gPOnvttJWDFnf5mKCdzoDfxt2uMCFh 6Bxcbg/viewform
    Благодарим Ви за отделеното внимание!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Линка Ви нещо е неточен

Наблюдател
    Регистриран
    06.10.2016
    Така можете ли да го отворите
    https://docs.google.com/forms/d/e/1F...Bxcbg/viewform

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Предлагам ти сделка. Аз ще спамя, ти ще чистиш. За теб кафе, за мен бира.

п.п. Нека и още някой да се включи, че не мога да пия без мезе!
    Аааа !!! Защо ми се стори,че тук преди минути имаше пост на Дончев, а сега го няма ! Да не ми е много ракията бре?!

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Аааа !!! Защо ми се стори,че тук преди минути имаше пост на Дончев, а сега го няма ! Да не ми е много ракията бре?!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от mikibg Виж публикацията
    Националното състезание по екология и природни науки, за да бъдат резултатите максимално точни
    „Ако пчелите умрат, то 4 години след това ще ги последва и човечеството" - А.А

5.Знаете ли за съществуването на Синдрома на празния кошер?
    12. Колко години мислите, че може да оцелее човечеството, ако пчелите загинат?

Значи да сте максимално точни прябва да разберете дали А.А. има в предвид медоносната пчела защото в Южна Америка не е имало медоносни пчели преди Колумб а е имало индианци земеделци (разбира се тогава не е имало промишлено земеделие).
    Синдромът на разрушената пчелна колония Colony Collaps Disorder - CCD е по точно от Синдрома на празния кошер защото кошера е жилището на пчелната колония или семейство а и тук пак се има в предвид медоносната пчела (Медоносна пчела може би така се казва защото носи мед макар че и това не е буквално вярно) за която ние се грижим с много любов и труд а тя ни се отблагодарява с малко пчелни продукти който ние подаряваме на близки и познати и малка част продаваме на фиктивна цена за да можем да оцелеем за да продължим с нашето благородно дело.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ти да виждаш пост на Дончев някъде - не.

Да видиш да ли е хубавои да разбереш от какво страдаме

Наблюдател
    Регистриран
    06.10.2016
    Благодарим Ви много за споделената информация
    Смятаме, че Айнщайн е имал предвид точно медоносната пчела, тъй като тя има най-голямо значение за поддържането както на постоянния състав, така и на разнообразието на биосферата

Страница 135 от 807 ПърваПърва ... 3585125133134135136137145185235635 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •