Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 135 от 208 ПърваПърва ... 3585125133134135136137145185 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,341 до 1,350 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Да ти е живо и здраво внучето и само да Ви радва.Пожелавам му спокойно и щастливо детство!

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Да сте живи и здрави и бебето и майката и таткото и бабата и най-вече дядото че да може да дондурка бъдещия наследник!
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    http://picbg.net/viewpic.php?u=75865psWGC&i=872607 като няма джанки ще берем каквото има.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    ...имаше по-рано разни...
    Имало. Горе-долу като лечението с пиявици - има го, но не знам да има търсене на пиявици. И с отровата от пчели май горе-долу същото.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Имало. Горе-долу като лечението с пиявици - има го, но не знам да има търсене на пиявици. И с отровата от пчели май горе-долу същото.
    С много стари методи за лечение е така - минават в забрава и после идва техния ренесанс. Преди 20-30 години, ако кажеш на доктори че си се излекувал с някакви билки и отвари те вземаха за мезе. А виж сега в апреките колко билкови препарати има. Имах в института една доста по-възрастна от мен колежка с язва. През пролетта, когато плъзваха охлювите тя ги гълташе живи и казваше че после месеци няма проблеми с язвата. Слагаше охлюва за 2-3 дни в чаша с вода за да се изчисти от поетата храна, после чупеше черупката и го гълташе цял! Сега има реклама на няколко продукта на база слузта на охлюви.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    С много стари методи за лечение е така - минават в забрава и после идва техния ренесанс. Преди 20-30 години, ако кажеш на доктори че си се излекувал с някакви билки и отвари те вземаха за мезе. А виж сега в апреките колко билкови препарати има. Имах в института една доста по-възрастна от мен колежка с язва. През пролетта, когато плъзваха охлювите тя ги гълташе живи и казваше че после месеци няма проблеми с язвата. Слагаше охлюва за 2-3 дни в чаша с вода за да се изчисти от поетата храна, после чупеше черупката и го гълташе цял! Сега има реклама на няколко продукта на база слузта на охлюви.

Охлювите скъпи.Люти чушки вършат същата работа.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Охлювите скъпи.Люти чушки вършат същата работа.
    Айдее, отписахте медицината.
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Няма лъжа за чушките! Друмев е прав! Първи братовчед на жена ми си облекчи значително язвата точно с тази рецепта! Чувал съм, че редовното ядене на люти чушки предпазва от рак на стомаха и дебелото черво.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

Е ти не следиш ли рекламите на лекарства по ТВ-то.Тоя месец са по 2 табледки другия са по 4 и др. подобни.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    ...ги гълташе живи ...Слагаше охлюва за 2-3 дни в чаша с вода за да се изчисти от поетата храна...
    Знам, че е спам, но ми стана интересно - това водни охлюви ли са били?

Страница 135 от 208 ПърваПърва ... 3585125133134135136137145185 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •