Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 131 от 496 ПърваПърва ... 3181121129130131132133141181231 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,301 до 1,310 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Венета Виж публикацията
    Мислех,че има пункт за изкупуване, или фирма, с която да се свържа.
    Пунктове имаше през комунизма,сега всеки е оставен сам да се справя.Купуваш някой пчеларски весник и започваш да звъниш по обявите,така поне ще се оринтираш малко в пазара.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Взеха ми днес проба Апимел казаха до 3 седмици,че ще го вземат меда,понеже за сефте ще давам на тях ще съм благодарен,някой да сподели с какви впечатления е останал от тях!Четох назад в темата НЕ много добри неща за тях,но някой ако има таз годишни впечатления да казва.И още нещо като не съм зем.производител какъв данък се заплаща,че този ми спомена,някакви 3% ?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Взеха ми днес проба Апимел казаха до 3 седмици,че ще го вземат меда,понеже за сефте ще давам на тях ще съм благодарен,някой да сподели с какви впечатления е останал от тях!Четох назад в темата НЕ много добри неща за тях,но някой ако има таз годишни впечатления да казва.И още нещо като не съм зем.производител какъв данък се заплаща,че този ми спомена,някакви 3% ?
    Дано да са се оправили.На каква цена договорихте и за какъв мед?

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Да са се оправили направо се спуках от смях.
    5,50 обещават подочух аз, ама познай дали ще ги вземеш
    Колега дано да не ти е бил кристализирал меда и сондата да е оставила почти незаличима следа, че ........

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО КАТО ЧЕТЕТЕ И ВИ КАЗВАТ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЯ .............. ДА НЕ ГИ ОПИСВАМ, ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ???
    КАКВОТО СИ НАПРАВИШ САМ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖА ДА ТИ НАПРАВИ.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Да са се оправили направо се спуках от смях.
    5,50 обещават подочух аз, ама познай дали ще ги вземеш
    Колега дано да не ти е бил кристализирал меда и сондата да е оставила почти незаличима следа, че ........

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО КАТО ЧЕТЕТЕ И ВИ КАЗВАТ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЯ .............. ДА НЕ ГИ ОПИСВАМ, ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ???
    КАКВОТО СИ НАПРАВИШ САМ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖА ДА ТИ НАПРАВИ.
    За последно работих с тях през 2005г.И до 2050 няма да работя.Това не означава ,че не са в час.Щом още работят ,значи намират клиенти.Цена от 5,50 макар и ниска е пак движение нагоре.Колегата обаче не сподели цена. На него са му направили специална оферта.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Какво движение. Голи обещания. Месеци моткане и ако цената стане 6,00 идват и ти дават обещаните 5,50 ако не се вдигне цената намират хиляди поводи да ти обяснят, че нещо в меда ти не е както трябва и няма да ти платят каквото са обещали.
    2050г. е добър срок и аз се присъединявам към него.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цената е 5.50 букет. Имат представител в нашият край той се занимава може да стане по бързо
    А за този данък нищо не казахте?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Какво движение. Голи обещания. Месеци моткане и ако цената стане 6,00 идват и ти дават обещаните 5,50 ако не се вдигне цената намират хиляди поводи да ти обяснят, че нещо в меда ти не е както трябва и няма да ти платят каквото са обещали.
    2050г. е добър срок и аз се присъединявам към него.
    Много вярно.Мисля си някой няма ли да ги похвали.Мариански може да е първия.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Тези които плащаме осигуровки плащаме 4% грубо казано, а сега си помисли дали е възможно за останалите данъка да е по-нисък?

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Цената е 5.50 букет. Имат представител в нашият край той се занимава може да стане по бързо
    А за този данък нищо не казахте?
    И при нас имаха представител, но нещо ги отсвири, няколко години идваха при мен взимаха проби и така и не ги дочаквах да дойдат да вдигнат меда.... Иначе данъка за не регистрираните ЗП е 6%, но май има някакви врътки малко да се намали, но за това питай счетоводител най добре.

Страница 131 от 496 ПърваПърва ... 3181121129130131132133141181231 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •