Ние също продаваме еводия http://platans.eu/medonosni.aspx ето и пример и от мен за пчелите и еводията
Ние също продаваме еводия http://platans.eu/medonosni.aspx ето и пример и от мен за пчелите и еводията
Ако някой има в повече(за подаряване) семена от еводия тази есен и няма да ги засява, моля да пише.
Същото важи и за албиция, както и за всякакъв друг вид медоносна растителност.
Предварително благодаря!
Здравейте!!! Аз съм от гр. Силистра, ако все още искате семена от Албиция, мога да Ви изпратя колкото искате, само ми пишете адреса на електрониия адрес. Целият ни град е засаден с Албиции и семена има в изобилие. Пробвала съм да засаждам семена, резултата е положителен. Ако случайно сте намерили семена от Еводия, ще съм благодарна да ми изпратите.
Подарявам семена от албиция,ако има някой заинтересован колега да пише.На лични.
Какво сте пощурели по тези еводии? Нямате ли си достатъчно друга паша през юли?
Ако някой иска семена, мога да му продам малко.
Даже обмислям дали да не си разпродам и младите фиданки, защото занапред ще наблягам на късните култури, цъфтящи през август и септември - астри, кариоптерис, млечка, есенен минзухар...![]()
"It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
Sam Levenson
Разгеле подхващаш темата за семената,подарявам(разменя м) семе от лофанта със семена от други медоносни растения.За целта пишете на лични,като посочите мобилен и точен адрес на Еконт в населеното място,където живеете.Поздрави на всички.
Здравейте, аз днес си поръчах фиданки - 4 бр. Еводия и 4 бр. Албиция. В събота мисля да ги съдя на пчелина на през 4 метра едно от друго, като ги редувам Еводия, Албиция, Еводия и т.н.. Мястото ми е почти 1 декар. На пролет ще засея още дръвчета от тези и в края мисля да сложа няколко плодникови но не съм решил още какви. Лек ден на всички ви.![]()
Всичко,което се създаде като изкуствена паша около пчелина е добре дошло,миналата седмица засадихме 50 броя китайски мехурник.Мисля да сложа и малко акация.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))