Електрическите максимума им е 20 мм и реших, че са достатъчни. 9 мм е дъсчицата и предположих, че 11 мм във другата е достатъчно.Извинявам се ако звуча лаишки, но тапърва се уча.
Електрическите максимума им е 20 мм и реших, че са достатъчни. 9 мм е дъсчицата и предположих, че 11 мм във другата е достатъчно.Извинявам се ако звуча лаишки, но тапърва се уча.
По принцип електрическият такер не става за професионална работа. Ако ще ковеш рамки за 20-30 кошера, то тогава би свършил работа. 20 мм дължина на кламерите е достатъчна при положение, че лепиш рамките. Но ако не лепиш, то и 30 мм няма да е достатъчна дължина.
Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.
Мисля че тези компресори ги продаваха без масло и трябва сам да си налейш масло.
Ти провери ли дали има масло?
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
Естествено,че има масло.Това беше първото дето проверих.Първоначално публикувано от Максим Тодоров
И аз си закупих от Lidl от промоцията им, и за сега съм много доволен.
Боби тия фрезери ако са без твърдосплавни пластини щото не се вижда от снимката удара ти не е много сполочлив .![]()
Ето ме във Фейса ! https://www.facebook.com/Ivo.Beekeeper
Като гледам снимката, това са центрови бургии с различен диаметър. Струват си парите.
Ама то това е важното за да вършат работа wink;Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
Има и без пластини които работят добре и имат своето приложение, но в БГ не съм виждал, сигурно защото никои няма да си ги купи заради цената. Масовите без пластина за по "левче" са си чиста тенекия :D дори има и с пластина за "левче" които пак нищо не струват. За жалост хубавите ги няма за "левче"
Галин Койчев www.dogo-hunting.alle.bg
имам такива купени от лидъл с тех правя дупките на таваните и на корпусите за друго не са ми трябвали
вършат работа искат по високи обороти и става идеална дупката
Какво масло ползвате за пневматичните такери, след като ви свърши оригиналното в масльонката?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))