Миналата зима повече от -15 * не падна , през няколко зими има такива аномалий. При нас -21,другите места -15 разликата не е голяма. Паша имаме в изобилие ... Рапица,акация ,липа,слънчоглед както и бодил. Тъй че това не е проблем.
Миналата зима повече от -15 * не падна , през няколко зими има такива аномалий. При нас -21,другите места -15 разликата не е голяма. Паша имаме в изобилие ... Рапица,акация ,липа,слънчоглед както и бодил. Тъй че това не е проблем.
Емко, в такъв случай ти препоръчвам следните книги Тайната на успеха отУолъс Уотлъс. Това да не се боиш за акара. И Камасутра, за да не се боиш за жената. А за да те подкрепя в начинанията предлагам да ти подаря едно семейство пчели, за берекет!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Това ще е супер,но още не мога да ви схвана кога се шегувате
Малко се поувлякохме с иронията на твой гръб, но тя не е за теб. Района ти е добър за пчеларство. Преди Май трудно ще си намериш семейства, освен от някой който се отказва от тях. Но това не означава, че ще изпуснеш целия сезон. За сега наблегни на теорията и чети всичко до което се добереш на пчеларска тематика. Ако имаш познат пчелар, му предложи физическа помощ за работата на пчелина, а ти се учи от това което ще правите. С желание всичко се постига.
Емко,ти беше писал преди време,че търсиш да закупиш пчели от друг край, защото тази година в Кнежа имало голяма смъртност. Би ли споделил колко зле е при вас.
Емко, не се шегувам за семейството! Пращай адреса на лични!
Здравейте,
Тянка, ти хубаво ще му подариш семейство, ама дали има къде да го настани?
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ЖЕСТА!
Поздрави, Г. Георгиев
Че да съм казвал сега- нека му дойде времето!
Ще се радвам дори и отводка да е , колкото до настаняването вече имам местенце макар и вкъщи. На около 2км от мен има рапица,акация и сладчоглед. С терорията според мен съм що годе готов,3книги съм изчел една от тях е на Л.Радоев. Форума може да се каже че съм го препрочел 2 пъти. Имам 2ма стари пчелари по 73год. Който са ми обещали да ми помагат. Бях около тях цяло лято ,но реших първо теорията после семействата. С колега от форума се разбрахме покрай изложението да се видим искал да ги намали на половина имал 16 някъде. Чакам и отговор за ранни отводки направени миналата год. И иззимели. А за смъртността не бях разбран . миналата 2015г.имаше доста смъртност пролетта ,според някой нозематоза други смятаха че са от глад.. Други от студ.
Този пост е редактиран от Емко; 23.01.2016 в 00:52.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))