Мъжете гледат в гръб жена и казват:
-“Какъв задник!”
Жените гледат в лицето мъжа и мислят същото.
Мъжете гледат в гръб жена и казват:
-“Какъв задник!”
Жените гледат в лицето мъжа и мислят същото.
Блондинка влиза в шоурум и пита продавача:
- Здравейте, бих искала да купя "Рено".
- Модел?
- Не, продавачка. Но благодаря за комплимента!
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Младоженци заживяват заедно.Свекървата провежда инструктаж на снахата:
-Сега дъще,да знаеш при мене има две правила и ако ги спазваш, ще живеем щастливо и в мир.Видиш ли я тая китка в косата ми?Така.Първото правило е следното - ако китката ми сочи откъм лявото ми ухо,да знаеш,че хич не съм в настроение и по-добре не ме заговаряй,че съм много люта.Второто е - ако китката ми сочи откъм дясното ухо,много съм блага и можем да си хортуваме за всичко.Това е.
Снахата я изгледала и рекла:
-Да знаеш мамо,и аз имам едно правило.Ако сутрин ме видиш по халат, да си пуша цигарата и да си пия кафето,да знаеш, че ми е през п.....а накъде ти сочи китката.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
- Скъпи, за рождения ми ден искам подарък, който, като го настъпя и за 3 секунди да вдига 100....!!!!!
- Добре, ще ти подаря кантар....!
Пътуват трима бизнесмени в такси и се хвалят:
- Моята жена, тази година я изпратих на почивка в Халкидики - споделил единия.
- Аз пък, на моята и подарих почивка в Дубай.
- Аз пък я изпратих на Сейшелите - казва третия и се обръща към таксиметровия шофьор с въпрос: Стефане, твоята къде почива?
-Моята ли? Аз, моята, самичък си я е-а.
Софиянец на закуските в Бургас:
- Може ли една "принцеса"?
- Ко дали можи? - попитала жената.
На опашката местен, нацепен батка с адидасче:
- Батка, тука им викаме "странджанки".
- Дайте ми една странджанка, моля!
- Пикая...
- Моля?!?
- Пика я в момента, уе...
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Станал масов бой на селска сватба, полицията задържала всички участници и ги разпитват в полицията.
Питат главния потърпевш какво е станало и той обяснява:
- Ами понеже аз съм пръв гост на всички сватби в нашето село и ме знаят с това...и винаги ми дават първия танц с булката.
Та .. танцуваме си ние, танц, два, три... и изведнъж младоженеца стана, засили се .. и ритна булката между краката...и ми счупи три пръста на дясната ръка...
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))