Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 126 от 186 ПърваПърва ... 2676116124125126127128136176 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,251 до 1,260 от общо 1859
    Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Даааа, аз по горе в един пост съм го казал. Вземаш един тел и нацепваш корпосчетата и ги разхвърляш като саксии, както се изрази Дамянов из целия двор. И ако има пило из тях е възможно и да се получи.

Егати кефа.
    По тъпо нещо не можа ли да измислиш ааа?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kli6o Виж публикацията
    Добре,приемам го,но защо за 15 години хралупата не е оставала без пчели? Както казах вече,това е на работата ми,наблюдавам го и се чудя,как по дяволите оцеляват толкова години без третиране?!? А може би излизащия рой отнася голям процент от акарите и младата майка снася по малко търтеево пило,може би това да е причината,но мога само да гадая…
    А защо си мислите, че в тези ваши кошери или в случая хралупата винаги трябва да има акари? Има райони в които тази твар се среща рядко или дори не се среща и то е заради някои видове растения които помагат на пчелите да нямат акар.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от toko652003 Виж публикацията
    Ако знаеш как се правят отводките или имаш линк или клип сподели го. Аз не се сещам друг начин освен роене говорим за япончетата.
    Темата не е за отводка и не виждам смисъл да ти го обяснявам толкова е елементарно.ако иска Слави да Ви каже.аз няма.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Дали може по-добре - може, дали съм постигнал всичките си цели - не, не съм. Но някакси успявам да се справя, толкова добре колкото мога.
    А колкото до характера и егото ми - за тях ще съдиш тогава, когато ме познаваш лично.
    Въобще не искам и да те познавам - ти си отворена книга! Съжалявам само, че ти (и не само) превърна един уважаван пчеларски форум в Джурасик Парк!
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    На мен също ми е интересно как се правят "отводки" в истинския (възприетия в пчеларството) смисъл на думата.
    Е, от василевса едва ли ще разбереш. Може и да ти каже, но това ще е четено или видяно от някой клип. Лично той такова чудо не е виждал. За него това е ЕНИГМА.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Е, от василевса едва ли ще разбереш. Може и да ти каже, но това ще е четено или видяно от някой клип. Лично той такова чудо не е виждал. За него това е ЕНИГМА.
    Енигма не енима ще си правя отводките. За теб е пет пъти ЕНИГМА.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    По тъпо нещо не можа ли да измислиш ааа?
    Мога да измислям всякакви неща. Тъпи, остри, умни, руси - всякакви. Абе бедна ти е фантазията.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Мога да измислям всякакви неща. Тъпи, остри, умни, руси - всякакви. Абе бедна ти е фантазията.
    Не питай ами мисли.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Темата не е за отводка и не виждам смисъл да ти го обяснявам толкова е елементарно.ако иска Слави да Ви каже.аз няма.
    Явно приказките които се изговориха по ваш адрес са основателни. Аз си защитавам тезата, че именно роенето= размножаването предпазва пчелите по косвен начин от акара в тия япончета или където и да е.
    Затова те питам как се размножават, с роене или по друг начин? Казваш И с отводки,но как се правят с това японче?! наистина не съм запознат.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Енигма не енима ще си правя отводките. За теб е пет пъти ЕНИГМА.
    Е след като видя, че съм го написал с големи букви предполагам, че забеляза, че не съм написал "енима". Ха, ха. Само ти може да пишеш така висшисте. Направи си ревизия на постовете и ще се убедиш.

Страница 126 от 186 ПърваПърва ... 2676116124125126127128136176 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •