Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 125 от 419 ПърваПърва ... 2575115123124125126127135175225 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,241 до 1,250 от общо 4186
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Ник , преди време каза , че медът при теб е в първи корпус .

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Август го свалям в 1вия корпус в момента има малко останало. Кълбата са в 2рия корпус в предния край до средата а на зад са запасите.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    каза , че медът при теб е в първи корпус .
    Е да,ама не мо,им да помним к,во сме писали преди време.Надяваме се да няма такива осторожници като теб,Даскале.
    Тука е добре,само тук се забелязва разминаване.
    Но има неколцинка,дето помнят ден до пладне какво са писали и като ги апострофираш/хванеш в не истини/,супер вайзера ще те обвини ,че виждаш в написаното във всеки пост Рогатия от Ада със тризъбеца,до казана с катрана.Опазил ме Бог от такива видения,все пак съм земен човек,не искам и да си помислям за Рогатия,Боже опази раба Господен.
    Даскале, Приятелю, не обръщай внимание на разминаванията в писаниците.Ще станеш и ти неудобен,че забелязваш нещата задълбочено/а би било хубаво всички да четат задълбочено постовете и да забелязват несъответствията и разбира се да го отразят веднага,като твоя милост/.Това го почувствах на гърба си,затова само чета или не влизам със седмици.Действа добре.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    От това, че не влизаш губят такива като мен да знаеш приятелю.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Храната на апифонда я консумират, не казвам че е по добра от твоята, но пчелите я харесват. Няколко човека сложигме по едно и също време от същата храна и при другите колеги почти са я изяли а моята не е пипана. Предполагам е защото имам мед в 1вия корпус и в топлото време пчелите взимат от там защото е под кълбото.
    Ето какво точно съм казал, престанете да пишете само глупости. Стига с тази ЗЛОБА. Как може семейството да е във 2ри а меда в 1вия корпус.
    Август свалям меда в 1вия корпус и те си качват колкото им трябва и си подреждат гнездото във 2рия и част от меда остава във 1вия, на всеки кошер различно. Писал съм го 100 пъти това. Много хора напуснаха форума заради тази пуста злоба, но за съжаление има такива хора!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Ето какво точно съм казал, престанете да пишете само глупости. Стига с тази ЗЛОБА. Как може семейството да е във 2ри а меда в 1вия корпус.
    Август свалям меда в 1вия корпус и те си качват колкото им трябва и си подреждат гнездото във 2рия и част от меда остава във 1вия, на всеки кошер различно. Писал съм го 100 пъти това. Много хора напуснаха форума заради тази пуста злоба, но за съжаление има такива хора!
    И обърнал ли си внимание колко от долу отива горе?
    Глупостите ги пишат,ние ги констатираме и реагираме като задаваме неудобни въпроси за да си изясним как стават тези хитринки.
    Цитирай ми едно изречение в което има изразена злоба към твоя милост в тези постове.Ще ти кажа аферим,машшалла. Или ''Гузен не гонен бяга''.Но всеки си има глава на раменете,а не ветропоказател.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Е да,ама не мо,им да помним к,во сме писали преди време.
    Тука е добре,само тук се забелязва разминаване.
    Но има неколцинка,дето помнят ден до пладне какво са писали
    Това малко ли ти се струва!!!!!!!
    Виждам защо злобееш, защото аз споделям какво правя а ти пазиш твоите знания за теб.
    Но няма да споря с теб, не желая за комуникирам със подобни хора.
    И аз ще взема да се махна от форума!!!

П.С. Дай поне един пример, къде съм излъгал!

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Това малко ли ти се струва!!!!!!!
    Виждам защо злобееш, защото аз споделям какво правя а ти пазиш твоите знания за теб.
    Но няма да споря с теб, не желая за комуникирам със подобни хора.
    И аз ще взема да се махна от форума!!!

П.С. Дай поне един пример, къде съм излъгал!

Ник, това,че някой злобее от написаното от теб, просто не го отразявай.Аз лично чета с интерес твоите постове, и ако ги няма ще е за мен загуба за форума.Но, не реагирай крайно, не са виновни колегите, които са точни и коректни и не е редно покрай сухото да гори и мокрото.

Успех!

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Христо Димитров Виж публикацията
    Ник, това,че някой злобее от написаното от теб, просто не го отразявай.Аз лично чета с интерес твоите постове, и ако ги няма ще е за мен загуба за форума.Но, не реагирай крайно, не са виновни колегите, които са точни и коректни и не е редно покрай сухото да гори и мокрото.

Успех!
    Ядосах се, такива нагли лъжи по мой адрес. Аз само споделям как работя и се радвам ако съм полезен на някого. За мен този форум е бил много полезен и искам да е такъв и за другите. Вместо да си помагаме, завист и злоба от някой посто нямам думи. Благодаря на всички за подкрепата!

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Ядосах се,...
    Нормално. То аз събрах вежди на библейските сказания, ама... библейски хора. Аз следя, а ти си от малкото, които споделят напоследък работата си. Виж на Даката послеписа и не се ядосвай...дълго
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 29.01.2018 в 12:32.

Страница 125 от 419 ПърваПърва ... 2575115123124125126127135175225 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •