Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 12 от 18 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 111 до 120 от общо 1262

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    09.05.2011
    за съжаление съм съгласен
    ам тези същите гиганти произвеждат и такивеа препарати които не влиаят на пчелите

Автор
    Регистриран
    05.09.2012
    Пчеларски район
    Ловеч
    Пак в София и само в София:
    http://www.dnevnik.bg/zelen/2013/05/...a_na_pchelite/

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    Само дето организаторите(буталото в двигателя)са от други места :D .Просто аудиторията там е най-многобройна.Фестивала на меда в Несебър ,не случайно е в разгара на туристическия сезон :D

Напуснал
    Регистриран
    26.10.2012
    Кво няма да са добре после тея дето имат пчели край морето.Най вече световно известния мошенник Бай Киро-Ментарджията next_mad;

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    Мда разепи парата.....

Напуснал
    Регистриран
    26.10.2012
    Ми разце ми,знате ли че препродава чужд мед,разреждаго,и го кращава за негов,имам познати в полокомерса и жанета в тапия полокомерс прави И ТО САМО ТАМ 2400ЛВ МА МЕСЕЦ!!!В жанета е 14 за сезон,като сложим изложенията и другите му далаверки са над 45 бона на година за менте мед. Той е иначе учител,умен чиляк,знае как да краде без да се труди кавала долен.Търси пчелари и лъжи хората като не им плаща.Пълен нещастник.А,го мислех преди 10 години за свестен.То като се замисля 80% са ментарджии от пчеларите поне спо голяма част която контактувам.един младок ми вика лятото,..кои аз ли да им давам чист мед,за 4лв,хакам гликозата за 170лв кг.и да си мислят че копуват мед.и то по 4-5 тона с 150кош.(кво няма да измират пчелите после).Зимата сащия идиот го слушам на изложенито събралиса около него едни сеерджии и обяснява че не подхранва с гр.захар.Трябваше да се намеся и да кажа захар не слагаш но самосвала не може да свари да ти стоварва гликозата. :D

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Може веднага да преместите този култов постинг в онази тема за "Грамотността на..."
    Working....

Наблюдател
    Регистриран
    24.04.2013
    Всичко,което го можеш ти,го мога и аз,само че по-добре!

Потребител
    Регистриран
    14.04.2011
    Пчеларски район
    с.Вълчитрън, общ. Порд
    Областният управител на Ловеч Милко Недялков: Лаборатория за изследване на мед във всеки град

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Лаборатории във всеки град има и сега, но на тях въобще не им се занимава с изследване на мед, защото НЯМА КОЙ ДА ГИ ПОРЪЧВА тези изследвания. На пчеларите въобще не им пука какво има в собствения им мед и въобще не го изследват, въпреки че закона ги задължава. Пука им само на преработвателните предприятия, защото вече са имали издънки с върнати ТИР-ове.

За да се разреши този проблем, преработвателните предприятия си организират собствени лаборатории, които не са акредитирани, но за сметка на това могат да направят изследвания от сега за след 1 час. А най-важното изследване е това за антибиотици в меда. Апарата се нарича Charm II 6200 и е единственият в света, който може толкова бързо да направи компютърен анализ на антибиотиците. Произвеждат го американците и цената му е с много много нули. Все още не я знам, но съм направил официално запитване към фирмата производител.

Ето я фирмата: http://www.charm.com
    Ето го апарата и другите уреди около него: http://www.charm.com/resource/file/140
    Ето ги тестовете, които може да направи: http://www.charm.com/en/products/charm-ii.html

Страница 12 от 18 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •