А по колко вземат за проба, сигурно е писано, но съм забравил![]()
А по колко вземат за проба, сигурно е писано, но съм забравил![]()
Здравейте,
Все още е рано да се правят заключения относно реколтата както в България, така и в Европа. Когато това е ясно, пазарът ще покаже какво ще се случи с цената, но трябва да имате предвид, че износът на манов мед от България така или иначе е доста ограничен като обеми. За момента ние не планираме промяна на изкупните цени за биологичен и конвенционален манов мед.
Здравейте,
На първо място, никой не Ви обвинява в нищо. Твърдението ми е, че при последната ни комуникация не сте изказали сегашните си твърдения за некоректност от наша страна. Когато записваме хора за проба, ние не казваме "пазете меда, ще дойдем на дата Х", а че ще Ви потърсим, когато пътуват колеги в района. Това ние сме го обявили отдавна съвсем ясно и хората го знаят.
Ако трябва да вляза в руслото на Вашия пример, по скоро ситуацията би изглеждала така: като се разхождате между щандовете в магазина, продавачът да Ви кара непременно да изкупите всичкия му хляб веднага, тъй като той го е сложил там за продан, обявил е цена и т.н. и да Ви обявява за некоректен, ако не го направите. Колко да купите и дали да купите въобще е Ваш избор, нали така? Влизането Ви в магазина не означава моментално, че която и да е от двете страни поема ангажимент към другата.
Поздрави
Ще използвам активността на Апитрейд покрай изкупната кампания да задам и аз своя въпрос.
Има ли допустима норма на неоникотиноиди в меда за износ и ако да в какви граници?
Вие засичате ли във вашите проби наличие на неоникотиноиди в меда от рапица и слънчоглед и ако да от кой вид, марка?
Благодаря.
Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
Живота свършва, парите не.
Последно пиша по темата. По горе споменах, че ви се обадих по телефона и вие ме записахте. На по късен етап пак ви се обаждах да не би да сте ме пропуснали и да сте идвали насам. Поне между 2-3 пъти съм ви се обаждал по телефона! Хайде сега ми кажете от миналата година идвали ли сте към нашият край( района го има в профила ми) или не? И ако сте идвали защо така и не сте ме потърсили?
Разбира се,че вие преценявате от кого да купите меда и кого да не търсите, но за мен вие сте в графа 'некоректна фирма',защото ако бях чакал вас меда ми още щеше да стои, а на вас нищо не ви е пречело като сте били по нашият край да изкарате списъчето и при когото не сте отишли да вземете проба да му звъннете и да му кажете " няма да дойдем, защото примерно нямаме нужда от букет на този етап или нещо си........ ей така от колегиалност просто и пчеларя Х да знае ,че Апитрейд отпада да търси следващата фирма. Не, че ние пчеларите чакаме само на една фирма да ни закупи меда ама тва е друга тема.
И между другото вие в момента предлагате една от най ниските цени за купуване на меда и просто ми става жал за пчеларите във форума като обявите изкупните си цени тук как ви вдигат "ръчичка". Лек ден ви желая и спирам до тук с темата.
Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 21.08.2017 в 19:34.
Струва ми се ,че Пилат Понтийски трябва ряпа да яде пред Вас.Не съм използвал услугите Ви,но от написаното тук разбирам че го надминавате.Гъделичкате с гъше перце,а режете с Дамоклеевия меч.Възхищавам Ви се!!!Ако Вие сте на върха/който пише тук/ на тази фирма,тя няма да загине никога мърцина.
Слънчо тук не говорим за дати приятелю тук говорим за въобще не взимане на пробата! А им звънях 2-3 пъти миналото лято и отговора беше като дойдем към вашият край ще ви се обадим! Е не вярвам вече година и нещо да не са идвали насам!!!
За мен е некоректност, а за вас незнам какво е предвит защитаването на тази фирма от модераторите на форума и най-вече от администратора!
Ако се върнеш назад във форума ще намериш как и аз съм писал, че не са ми взели проби, а са ми обещали от много време. И аз чаках голям период от време, но когато им насочих вниманието тук във форума се отзоваха хората, взеха ми проба и в много кратък срок ми взеха и меда. Ха, ха... след като разбраха, че моя мед е великолепен.Шегувам се. А що се отнася до защита на фирмата им от моя страна то не виждам такава. Просто като изключим това, че не могат на момента да вземат проба то те са коректни, така че и аз съм коректен с тях и няма защо да ги укорявам за нищо. Надявам се като ти прочетат поста да ти обърнат внимание и мисля, че ще го направят.
Чудя се аз да споделя ли, как при тел. разговор на въпроса "кога ще дойдете за проби" ми се развика. Повече няма да му се обадя на тоя Тошко ли е, кокошко ли е. Едва ли не станах виновен защо съм го попитал. Пък знам ли може да е бил зорлия точно тогава. Моля те Трендафиле, не ми трй поста, да разбера как ще се оправдае за това свое държание, спрямо обикновения пчелар.![]()
Хайде, моля ти се да не ни слагаш всички под общ знаменател!!! - не само, че не я защитавам въпросната фирма, ами и не малко разправии(тук на страниците на форума), си имах с тях, че дори и предупреждение по случая получих...
Но, пък от друга страна няма как да бъда прекалено пристрастен(АНТИ...), и трябва да спазваме добрият тон и правилата на форума.
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))