Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 12 от 20 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 111 до 120 от общо 554

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    А по колко вземат за проба, сигурно е писано, но съм забравил

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ndm Виж публикацията
    А по колко вземат за проба, сигурно е писано, но съм забравил
    На мен не са ми вземали пари за проба, но сигурно влиза в калкулацията на цената.

Заслужил Автор
    Регистриран
    28.11.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    А може ли да кажете и за мановия мед след, като повечето пчелари изкараха по 5-6 тенекий от 100 кошера в Странджа и ще си го продадат на дребно, ще има ли раздвижване в цените?
    Здравейте,

Все още е рано да се правят заключения относно реколтата както в България, така и в Европа. Когато това е ясно, пазарът ще покаже какво ще се случи с цената, но трябва да имате предвид, че износът на манов мед от България така или иначе е доста ограничен като обеми. За момента ние не планираме промяна на изкупните цени за биологичен и конвенционален манов мед.

Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Господа от Апитрейд виждам, че вие никога за нищо не сте виновни! Хайде ако искате пуснете тука съобщенията на Л.С.със вас да видим мен можете ли да ме обвините в некоректност? Радвам се, че не съм се захванал със вас като гледам, колко надменно звучите! Правете разлика от питане и съгласяване!!!
    Аз мисля,че след като сте ме записали за проба аз ще съм коректен да ви изчакам, а вие ще сте коректни да дойдете. Но уви.
    Това е все едно да отида в някой селски магазин,където хляба е свършил и да кажа запишете ме за два хляба (като ви донесат отново) ще мина да ги взема и .......край нито минавам нито нищо!
    Да продавачката може да ги продаде на друг този хляб , след като не съм отишъл да го взема, НО коректно и правилно ли ще е от моя страна???
    Здравейте,

На първо място, никой не Ви обвинява в нищо. Твърдението ми е, че при последната ни комуникация не сте изказали сегашните си твърдения за некоректност от наша страна. Когато записваме хора за проба, ние не казваме "пазете меда, ще дойдем на дата Х", а че ще Ви потърсим, когато пътуват колеги в района. Това ние сме го обявили отдавна съвсем ясно и хората го знаят.

Ако трябва да вляза в руслото на Вашия пример, по скоро ситуацията би изглеждала така: като се разхождате между щандовете в магазина, продавачът да Ви кара непременно да изкупите всичкия му хляб веднага, тъй като той го е сложил там за продан, обявил е цена и т.н. и да Ви обявява за некоректен, ако не го направите. Колко да купите и дали да купите въобще е Ваш избор, нали така? Влизането Ви в магазина не означава моментално, че която и да е от двете страни поема ангажимент към другата.

Поздрави

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    Ще използвам активността на Апитрейд покрай изкупната кампания да задам и аз своя въпрос.
    Има ли допустима норма на неоникотиноиди в меда за износ и ако да в какви граници?
    Вие засичате ли във вашите проби наличие на неоникотиноиди в меда от рапица и слънчоглед и ако да от кой вид, марка?

Благодаря.
    Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
    Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
    Живота свършва, парите не.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Апитрейд Пловдив Виж публикацията
    Здравейте,

На първо място, никой не Ви обвинява в нищо. Твърдението ми е, че при последната ни комуникация не сте изказали сегашните си твърдения за некоректност от наша страна. Когато записваме хора за проба, ние не казваме "пазете меда, ще дойдем на дата Х", а че ще Ви потърсим, когато пътуват колеги в района. Това ние сме го обявили отдавна съвсем ясно и хората го знаят.

Ако трябва да вляза в руслото на Вашия пример, по скоро ситуацията би изглеждала така: като се разхождате между щандовете в магазина, продавачът да Ви кара непременно да изкупите всичкия му хляб веднага, тъй като той го е сложил там за продан, обявил е цена и т.н. и да Ви обявява за некоректен, ако не го направите. Колко да купите и дали да купите въобще е Ваш избор, нали така? Влизането Ви в магазина не означава моментално, че която и да е от двете страни поема ангажимент към другата.

Поздрави
    Последно пиша по темата. По горе споменах, че ви се обадих по телефона и вие ме записахте. На по късен етап пак ви се обаждах да не би да сте ме пропуснали и да сте идвали насам. Поне между 2-3 пъти съм ви се обаждал по телефона! Хайде сега ми кажете от миналата година идвали ли сте към нашият край( района го има в профила ми) или не? И ако сте идвали защо така и не сте ме потърсили?
    Разбира се,че вие преценявате от кого да купите меда и кого да не търсите, но за мен вие сте в графа 'некоректна фирма',защото ако бях чакал вас меда ми още щеше да стои, а на вас нищо не ви е пречело като сте били по нашият край да изкарате списъчето и при когото не сте отишли да вземете проба да му звъннете и да му кажете " няма да дойдем, защото примерно нямаме нужда от букет на този етап или нещо си........ ей така от колегиалност просто и пчеларя Х да знае ,че Апитрейд отпада да търси следващата фирма. Не, че ние пчеларите чакаме само на една фирма да ни закупи меда ама тва е друга тема.
    И между другото вие в момента предлагате една от най ниските цени за купуване на меда и просто ми става жал за пчеларите във форума като обявите изкупните си цени тук как ви вдигат "ръчичка". Лек ден ви желая и спирам до тук с темата.
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 21.08.2017 в 19:34.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Апитрейд Пловдив Виж публикацията
    Здравейте,

Все още е рано да се правят заключения относно реколтата както в България, така и в Европа. Когато това е ясно, пазарът ще покаже какво ще се случи с цената, но трябва да имате предвид, че износът на манов мед от България така или иначе е доста ограничен като обеми. За момента ние не планираме промяна на изкупните цени за биологичен и конвенционален манов мед.

Здравейте,

Поздрави
    Струва ми се ,че Пилат Понтийски трябва ряпа да яде пред Вас.Не съм използвал услугите Ви,но от написаното тук разбирам че го надминавате.Гъделичкате с гъше перце,а режете с Дамоклеевия меч.Възхищавам Ви се!!!Ако Вие сте на върха/който пише тук/ на тази фирма,тя няма да загине никога мърцина.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Представителя на Апитрейд Пловдив не веднъж е давал отговор на този въпрос, а отговора е, че фирмата не се ангажира с точна дата за вземане на проба. Такава има само за вече взета проба и това е в рамките на 20 дни. Тук вече не може да се говори за НЕкоректно отношение. Хубаво беше и тук да има някакъв срок, но няма. Имаше писано по въпроса и лично аз съм поставял този въпрос.
    Слънчо тук не говорим за дати приятелю тук говорим за въобще не взимане на пробата! А им звънях 2-3 пъти миналото лято и отговора беше като дойдем към вашият край ще ви се обадим! Е не вярвам вече година и нещо да не са идвали насам!!!
    За мен е некоректност, а за вас незнам какво е предвит защитаването на тази фирма от модераторите на форума и най-вече от администратора!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Слънчо тук не говорим за дати приятелю тук говорим за въобще не взимане на пробата! А им звънях 2-3 пъти миналото лято и отговора беше като дойдем към вашият край ще ви се обадим! Е не вярвам вече година и нещо да не са идвали насам!!!
    За мен е некоректност, а за вас незнам какво е предвит защитаването на тази фирма от модераторите на форума и най-вече от администратора!
    Ако се върнеш назад във форума ще намериш как и аз съм писал, че не са ми взели проби, а са ми обещали от много време. И аз чаках голям период от време, но когато им насочих вниманието тук във форума се отзоваха хората, взеха ми проба и в много кратък срок ми взеха и меда. Ха, ха... след като разбраха, че моя мед е великолепен. Шегувам се. А що се отнася до защита на фирмата им от моя страна то не виждам такава. Просто като изключим това, че не могат на момента да вземат проба то те са коректни, така че и аз съм коректен с тях и няма защо да ги укорявам за нищо. Надявам се като ти прочетат поста да ти обърнат внимание и мисля, че ще го направят.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Чудя се аз да споделя ли, как при тел. разговор на въпроса "кога ще дойдете за проби" ми се развика. Повече няма да му се обадя на тоя Тошко ли е, кокошко ли е. Едва ли не станах виновен защо съм го попитал. Пък знам ли може да е бил зорлия точно тогава. Моля те Трендафиле, не ми трй поста, да разбера как ще се оправдае за това свое държание, спрямо обикновения пчелар.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    ...а за вас незнам какво е предвит защитаването на тази фирма от модераторите на форума и най-вече от администратора!
    Хайде, моля ти се да не ни слагаш всички под общ знаменател!!! - не само, че не я защитавам въпросната фирма, ами и не малко разправии(тук на страниците на форума), си имах с тях, че дори и предупреждение по случая получих...
    Но, пък от друга страна няма как да бъда прекалено пристрастен(АНТИ...), и трябва да спазваме добрият тон и правилата на форума.

Страница 12 от 20 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •