Осолена-маринован скумрия ++++подправки и ....вече втора чаша вино.
Осолена-маринован скумрия ++++подправки и ....вече втора чаша вино.
Бравус! Наздраве, аз съм с чайче, че нещо се опитва да ме събори на края на зимата...
Моята рецепта за скумрия ще я споделя друг път.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
снимка 1: Лют пипер (щипка), горчица (1СЛ), сладък пипер (1СЛ), соев сос (2-3СЛ), лимон (половин, може и цял), джинджифил (1 СЛ настърган), мед (1-2-3 СЛ според вкуса).
снимка 2: Бъркам и оставям 1 час.
снимка 3: В тавата с картофки - оваляни в подправки и олио
снимка 4: Поглед от фурната (повече снимки няма да има щото излезели от там, моите хиени ще го приключат)
Пие всичко. Бяло, червено, бира... в този ред или не
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Завиждам ви , ако ви избягат жените -няма да умрете от глад.
Днес реших мъничко да злоупотребя.................е не с виното.Питам се и мезя,кое е по малкото зло гръбна сланина или салам.
Сланинката естествено.
150 гр сланина на деня е дори здравословно. Тъй че апвай си Ачо и с дзамбъта увеличавай дупките на колана....
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Здравейте,
Няма да ви мисля, да сте ми живи и здрави.
Какво му трябва на човек? Нещо вкусно за хапване, нещо мераклийско за отскок, и после.............. да има кой да го разбере (според нуждата).
Честито Благовещение, поздрави Г. Георгиев
Опа "джам праиш огледало става" Свинско с гъби върху канапе от картофи.Време за приготвяне - една(80гр.) ракия със салата от червена ряпа и морков.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))